Ana sayfa Banko Maçlar Avrupa Ligi Banko Tahminler 13 Aralık Perşembe

Avrupa Ligi Banko Tahminler 13 Aralık Perşembe

avrupa ligi tahminleri

İddaa’da her gün kazandırmaya devam eden ekibimiz yeni adres Bankotahmin.co adresinde kazandırmaya devam ediyor. Her güne özel banko kuponlar , maç tahminleri ve detaylı istatistikler ile kazancınıza rehber olmaya devam ediyoruz. Hafta arası bülteni oldukça cazip! İşte 13 Aralık Perşembe Avrupa Ligi banko tahminler:

15 TL BEDAVA BONUS FIRSATI!
HEMEN ÜYE OLUN, KAÇIRMAYIN…

 

439 Akhisarspor – Standard Liege

Hafta sonu Fenerbahçe’yi 3-0 yenerek tarihi bir galibiyet alan Akhisar, Avrupa’daki son maçına çıkıyor. Akhisar, 5 maçta hiç puan alamadı. Bu maçta puanla tanışmak istiyorlar ama rakiplerinin motivasyonu çok daha kuvvetli. İlk iki şansını sürdüren St Liege’in bu maçta ağır bastığı bir gerçek. Akhisar’da Seleznov, Larsson, Güray ve Mustafa Yumlu yok. St Liege’de de orta sahanın önemli ismi Djenepo cezalı, Cavanda sakat. Ben iki takımdan da goller bekliyorum.

440 Beşiktaş – Malmö

Beşiktaş bu sezon en iyi performanslarını Avrupa’da sergiledi. Son dönemde özellikle de Sivas mağlubiyeti sonrası oluşan kasvetli hava biraz dağılmışa benziyor. Beraberlik de işine geliyor ama ben kazanarak gruptan çıkmasını bekliyorum. Malmö her türlü riski almak zorunda. Bu gollü bir maçı da beraberinde getirebilir ama önceliğim maç sonucunda olacak.

443 Lazio – Eintracht Frankfurt

Bu grupta lider Frankfurt, ikinci takım ise Lazio oldu. İtalyan ekibi beklenildiği gibi gruptan çıkıyor olsa da beklenenden fazla zorlandıklarını söyleyebiliriz. Oyun anlamında pek çok maçta baskı gördüler ve özellikle ilk Frankfurt maçını silik geçirdiklerini belirtmek lazım. Frankfurt ise 5’te 5 yaparak büyük bir sükse yaptı. İlk maçta Lazio’yu tabiri caiz ise madara etmişlerdi. Bu maçta da oyunun belirli kısmında üstün olmalarını bekliyorum ancak 90 dakika sonunda kazanmaya yeter mi emin değilim.

445 Mol Vidi – Chelsea

Chelsea hafta sonu Manchester City karşısında müthiş bir galibiyet aldı. Sarri bu maçta büyük bir rotasyon yaparak çok az şans bulan oyuncularla beraber gençleri oynatacaktır. Mol Vidi’nin gruptan çıkma şansı az da olsa devam ediyor. Onlar da saldırmayarak uygun anı bekleyecekler. Chelsea bu tip deplasmanlardan az golle dönüyor. BU yüzden 2.5 alt bu deplasman için uygun bir tercih.

449 Sevilla – Krasnodar

Sevilla bu kupanın efendisi. 5 şampiyonlukla kupanın halihazırda en başarılı takımı durumunda. Şimdi kendi sahasında bir üst tur için oynayacak. La Liga’da liderliği son iki haftada kaybettikleri puanlarla Barcelona’ya geri verdiler. Ben bu maça hızlı başlayacaklarını ve maçı ilk yarıdan kopamaya çalışacaklarını düşünüyorum. Bu yüzden 1/1 tercih edeceğim.

459 Dinamo Zagreb – Anderlecht

Dinamo Zagreb grubu zirvede bitirmeyi garantileyerek önemli bir iş başardı. Hırvat ekibi sergilediği iyi performansın karşılığını liderlikle aldı. Anderlecht çok kötü bir sezon geçiriyor. Grupta maç kazanamadıkları gibi ligde de son 2 müsabakada sahadan yenilgiyle ayrıldılar. Dinamo Zagreb evinde galibiyete yakın. Hırvat ekibi rotasyon yapsa bile rakibine üstünlük kuracaktır.

466 Spartak Trnava – Fenerbahçe

Fenerbahçe geçtiğimiz maç haftasında turu garantiledi. Spartak Trnava’nın da iddiası yok. Ev sahibi ekip taraftarı önünde kazanarak organizasyona galibiyetle nokta koymak isteyecektir. Fenerbahçe kötü bir dönemden geçiyor olsa da zayıf rakibine karşılık verebilir. İki ekibin de skora katkı verebileceği bir maç olmasını bekliyorum. Tercihim KG Var olacak.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here