Ana sayfa Banko Maçlar Wolves – Chelsea iddaa Tahmini ve Maç Analizi

Wolves – Chelsea iddaa Tahmini ve Maç Analizi

5 Aralık 2018 Çarşamba İddaa Tahminleri / Championship’ten gelen Wolves sezona çok iyi başladı ama şu anda engellenemez bir düşüş içerisinde. Yaklaşık 10 yıldır aralıksız Premier Lig’i izleyen biri olarak Wolves’ün yaşadığı duruma birçok defa başka takımlarda şahit oldum. Alt ligi şampiyon olarak tamamlayan takım sezona büyük bir özgüvenle başlıyor ama güçleri sezonun ortasına gelmeden tükeniyor. Wolves ligde oynadığı son 6 maçta sadece 1 puan alabildi. Bu maça evlerinde iyi motive olacaklarını düşünüyorum ama Chelsea onlardan çok daha iyi ve Tottenham mağlubiyetinden aldıkları dersle sürprize izin vermeyeceklerdir. Ev sahibinde orta sahanın çok önemli ismi Neves cezalı. Johny’nin sakatlığı devam ediyor. Ben Wolves’ün kötü gidişatını bu maçta değiştiremeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Kodu: 495 / Tahmin: MS 2 / Oran: 1.60

İngiltere Premier Ligi 2018/2019 Sezonu 15. Hafta mücadelesinde, 16 puan -4 averaj ile 12. sırada yer alan Wolverhampton, 31 puan 19 averaj ile 3. sırada yer alan Chelsea ile karşı karşıya geliyor.

31.700 kişi kapasiteli Molineux Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Jonathan Moss yönetecek.

  • İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:
  • Wolverhampton 1, Chelsea 9 galibiyet elde ederken hiçbir maç berabere tamamlanmadı.
  • Wolverhampton 4 gol atarken, Chelsea 31 golle karşılık verdi.
  • 4 maç 2,5 gol altında, 6 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  • 2 maçta karşılıklı gol olurken, 8 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  • 5 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.
  • Wolverhampton 1 ve Chelsea 9 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Banko tahminlerden oluşan iddaa kuponlarının yanı sıra, büyük liglere özel iddaa tahminlerini de sitemizde bulabilirsiniz. Bahiste kazanmak için; bilgi, birikim, doğru tahminler ve daha fazlası elzemdir. Bunları sizin adınıza bir araya getirecek sitemiz www.bankotahmin5.com’da yayınlıyoruz. Banko kuponlar ile kazanmak için sitemizi takip edebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here