Ana sayfa Banko Maçlar Rizespor – Ankaragücü iddaa Tahmini

Rizespor – Ankaragücü iddaa Tahmini

30 Kasım 2018 Cuma iddaa Tahminleri / Rizespor ateşle oynuyor. Ligin ilk yarısının sonuna kadar en azından çift haneli puanları bulmak zorundalar. Makas gittikçe açılıyor ve telafi edilmesi zor bir dönem onları bekliyor olabilir.

Geçen yıl bir alt ligde oynadıkları maçı Ankaragücü, Rize’de 4-1 kazanmıştı. Bu kez Ankara takımında eksikler var. Bifouma’nın sakatlığı hücum gücünü azaltacak. Kenan ile Erdem’in de sakatlıkları var. Faty’nin kart cezalısı olması İsmail Kartal’ı düşündürüyor olmalı. Rize’de Musa yok.

İki takımın Fenerbahçe’yi yendikten sonra sürekli puanlar kaybetmeleri dışında ortak yanları yok. Rizespor 1-0 kazanır diye düşünüyorum. Yine de alt oynamak akılcı olur.

İddaa Kodu: 102 – Tahmin: 2.5 ALT – Oran: 1.70

 

Her gün banko tahminlerden oluşan iddaa kuponlarının yanı sıra, büyük liglere özel iddaa tahminlerini de sitemizde bulabilirsiniz. Bahiste kazanmak için; bilgi, birikim, doğru tahminler ve daha fazlası elzemdir. Bunları sizin adınıza bir araya getirecek sitemiz www.bankotahmin5.com’da yayınlıyoruz. Hazır Kuponlar ile kazanmak için sitemizi takip edebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here