Ana sayfa Banko Maçlar Atiker Konyaspor – Alanyaspor iddaa Tahmini

Atiker Konyaspor – Alanyaspor iddaa Tahmini

30 Kasım 2018 Cuma iddaa Tahminleri / Eşleşme direkt olarak takımların puan tablosundaki yerleri ve şimdiye kadar elde ettikleri sonuçlardan ziyade yeni göreve gelen teknik adamlar üzerinden yorumlanmalı.

Aykut Kocaman iyi bildiği bir işleyişin başına geçti. Sergen Yalçın ise oynama kabiliyeti olan, skor kovalayan yani kendi felsefesine uygun bir takımın direksiyonunda. Geçen hafta fark yaptılar. Sanırım ev sahibi hocasıyla ilk maçında bir adım önde olacaktır. Hiç kolay bir maç beklemiyorum.

Cuma gecesinin o saatinde soğuk bir havada tipik bir cuma dinginliği bekliyor bizi. Ev sahibi favori, ilk yarı beraberliği plase diyorum ama TGS 2-3 ile haftaya başlama taraftarıyım.

İddaa Kodu: 101 – Tahmin: TGS 2-3 – Oran: 1.80

 

Her gün banko tahminlerden oluşan iddaa kuponlarının yanı sıra, büyük liglere özel iddaa tahminlerini de sitemizde bulabilirsiniz. Bahiste kazanmak için; bilgi, birikim, doğru tahminler ve daha fazlası elzemdir. Bunları sizin adınıza bir araya getirecek sitemiz www.bankotahmin5.com’da yayınlıyoruz. Hazır Kuponlar ile kazanmak için sitemizi takip edebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here