Ana sayfa Banko Maçlar Salzburg – Rb Leipzig iddaa Tahmini

Salzburg – Rb Leipzig iddaa Tahmini

Her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam eden banko maçlar sitenizde ayrıca güncel olarak banko kuponlar , banko maçlar, Avrupa’da ve İddaa’da en çok oynanan maçlar yayınlanmaktadır. Siz de sitemizi güncel olarak takip ederek iddaa’da kazanmaya başlayabilirsiniz.

1xbet reklam2

Salzburg – Rb Leipzig iddaa Tahmin

Salzburg grupta daha önce çıktığı 4 maçı da kazandı. 12 puanları var ve bir mucize olmazsa tur atlayacaklar. Ancak yine de turu garantilemiş olmadıklarını belirtelim. Bu sezon resmi maçlarda henüz yenilgi yüzü görmediler. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Kızıl Yıldız’a elenmiş olmaları dışında çok başarılı bir performans sergiliyorlar. Savunmada kusursuz değiller ama hücumda çok etkililer. Karşılarında galibiyet hedefleyen ve hücumda sağlam opsiyonları olan Leipzig’le mücadele edecekler. Şartlar 2.5 Üstü doğal tercih yapar.

31.895 kişi kapasiteli Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı İsrailli hakem Orel Grinfeeld yönetecek.

Ev sahibi takımda Reinhold Yabo, Amadou Haidara, Jasper Van Der Werff, misafir takımda ise Dayot Upamecano sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

  • İki takım daha önce bir maçta karşılaştı.Bu maçı Red Bull Salzburg deplasmanda 3-2 kazandı.

 

Bankotahmin.co Size Yeter!

Her gün banko tahminlerden oluşan iddaa kuponlarının yanı sıra, büyük liglere özel iddaa tahminlerini de sitemizde bulabilirsiniz. Bahiste kazanmak için; bilgi, birikim, doğru tahminler ve daha fazlası elzemdir. Bunları sizin adınıza bir araya getirecek sitemiz www.bankotahmin5.com’da yayınlıyoruz. Hazır Kuponlar ile kazanmak için sitemizi takip edebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here