Ana sayfa Banko Maçlar Fenerbahçe – Dinamo Zagreb iddaa Tahmini

Fenerbahçe – Dinamo Zagreb iddaa Tahmini

Her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam eden banko maçlar sitenizde ayrıca güncel olarak banko kuponlar , banko maçlar, Avrupa’da ve İddaa’da en çok oynanan maçlar yayınlanmaktadır. Siz de sitemizi güncel olarak takip ederek iddaa’da kazanmaya başlayabilirsiniz.

Fenerbahçe – Dinamo Zagreb iddaa Tahmin

Fenerbahçe çok zor günler geçiriyor. Ligde oldukça başarısız ve moralsiz olan sarı-lacivertliler, Avrupa’da ligde aldığı sonuçlardan daha iyi sonuçlara imza atmayı başardı. Hırvatistan’da oynanan ilk maçta ekstra bir performans gösteren grup lideri Zagreb, temsilcimizi zorlayacak potansiyele sahip. Maç sonunda çıkacak muhtemel üç sonucun da sürpriz sayılmayacağını düşüyorum. En ideal tercih TGS 2-3 olur.

İddaa Kodu: 509 TAHMİN: TGS 2-3 – Oran: 1,80

50.509 kişi kapasiteli Ülker Stadyumu Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Avusturyalı hakem Robert Schörgenhofer yönetecek.

  • İki takım daha önce bir maçta karşılaştı.Bu maçı Dinamo Zagreb kendi sahasında 4-1 kazandı.

betmis

Her gün banko tahminlerden oluşan iddaa kuponlarının yanı sıra, büyük liglere özel iddaa tahminlerini de sitemizde bulabilirsiniz. Bahiste kazanmak için; bilgi, birikim, doğru tahminler ve daha fazlası elzemdir. Bunları sizin adınıza bir araya getirecek sitemiz www.bankotahmin5.com’da yayınlıyoruz. Hazır Kuponlar ile kazanmak için sitemizi takip edebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here