Ana sayfa Banko Maçlar Ankaragücü – Beşiktaş iddaa Yorumu

Ankaragücü – Beşiktaş iddaa Yorumu

süper lig iddaa tahminleriHer geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam eden banko maçlar sitenizde ayrıca güncel olarak sürpriz tahminler , banko maçlar , Avrupa’da ve İddaa’da en çok oynanan maçlar yayınlanmaktadır.

Ankaragücü – Beşiktaş iddaa Tahmin

Ankaragücü’nün deplasman bilet fiyatlarını 1 TL yapması maç daha başlamadan ortamın gerilmesine neden oldu. Bunun üstüne maçın oynanacağı stat da değişti. Anlayacağınız daha maç başlamadan ortalık karıştı. Saha içine dönecek olursak da Beşiktaş’ta Babel’in sakatlanması hücumda dengeleri değiştirecektir. Oğuzhan milli takımda da kopuk bir görüntü çizdi. Bu maça 11 başlarsa çok şaşırırım. Ankaragücü gibi sert bir takıma karşı fizik üstünlükle sonuca gitmeye çalışacaktır deplasman ekibi. Bu da maçı kısır bir hale sokacaktır. Ben 2.5 gol altını tercih ediyorum.

İddaa Kodu: 122 TAHMİN: 2.5 ALT – Oran: 1,75

Spor Toto Süper Lig 2018/2019 Sezonu 13. Hafta mücadelesinde, 19 puan 2 averaj ile 6. sırada yer alan MKE Ankaragücü, 18 puan 4 averaj ile 7. sırada yer alan Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor.

32.864 kişi kapasiteli Büyükşehir Bld Kadir Has Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Ev sahibi takımda Johannes Hopf, Thomas Heurtaux, misafir takımda ise Ryan Babel, Gökhan Töre, Enzo Roco sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Son 10 yılda, İsmail Kartal ile Şenol Güneş 5 maçta karşı karşıya geldiler. Bu maçlardaİsmail Kartal yönetimindeki takımlar 2 , Şenol Güneş yönetimindeki takımlar2 galibiyet elde ederken 1 maçta beraberlikle sonuçlandı.

  • İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:
  • MKE Ankaragücü 1, Beşiktaş 7 galibiyet elde ederken 2 maç beraberlikle sonuçlandı.
  • MKE Ankaragücü 5 gol atarken, Beşiktaş 17 golle karşılık verdi.
  • 6 maç 2,5 gol altında, 4 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  • 3 maçta karşılıklı gol olurken, 7 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  • 5 maç 0-1 gol aralığında tamamlandı.
  • MKE Ankaragücü 1 ve Beşiktaş 7 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Her gün banko tahminlerden oluşan iddaa kuponlarının yanı sıra, büyük liglere özel iddaa tahminlerini de sitemizde bulabilirsiniz. İddaa’da kazanmak için; bilgi, birikim, doğru tahminler ve daha fazlası elzemdir! Bunları sizin adınıza bir araya getirecek sitemiz www.bankotahmin5.com’da yayınlıyoruz. Hazır Kuponlar ile kazanmak için sitemizi takip edebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here