Ana sayfa Banko Maçlar Manchester Utd – Crystal Palace iddaa Yorumu

Manchester Utd – Crystal Palace iddaa Yorumu

cumartesi banko maçlarSizlerin desteği ile her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam eden banko maçlar sitenizde ayrıca güncel olarak sürpriz tahminler , banko kuponlar , Avrupa’da ve İddaa’da en çok oynanan maçlar yayınlanmaktadır.

Manchester Utd – C.Palace iddaa Tahmin

Mourinho, sahip olduğu taktik sihirbazı lakabını ne kadar hak ettiği bir kez daha tüm dünyaya gösterdi. Manchester City deplasmanında mağlup olsalar da önemli sonuçlar elde etmeye başladılar. Crysta Palace ligin zayıf ekiplerinden ancak gerek Kırmızı Şeytanlar gerekse de Mourinho bu tarz maçlarda konsantrasyon problemi yaşayabiliyorlar. İki takımın da gol bulacağını düşünüyorum. Ev sahibi ekip maça kalesinde şok bir gol görerek başlayabilir. KG VAR bekliyorum.

İddaa Kodu: 117 TAHMİN: KG VAR – Oran: 1,60

İngiltere Premier Ligi 2018/2019 Sezonu 13. Hafta mücadelesinde, 20 puan -1 averaj ile 8. sırada yer alan Manchester United, 8 puan -9 averaj ile 16. sırada yer alan Crystal Palace ile karşı karşıya geliyor.

75.653 kişi kapasiteli Old Trafford Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Lee Mason yönetecek.

Ev sahibi takımda Luke Shaw cezası, misafir takımda ise Christian Benteke sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

  • İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:
  • 8 maçı Manchester United kazanırken, 2 maç berabere bitti.Crystal Palace bu maçlarda galibiyet elde edemedi.
  • Manchester United 20 gol atarken, Crystal Palace 5 golle karşılık verdi.
  • 6 maç 2,5 gol altında, 4 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  • 4 maçta karşılıklı gol olurken, 6 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  • 6 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.
  • Manchester United 7 ve Crystal Palace 2 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Her gün banko tahminlerden oluşan iddaa kuponlarının yanı sıra, büyük liglere özel iddaa tahminlerini de sitemizde bulabilirsiniz. İddaa’da kazanmak için; bilgi, birikim, doğru tahminler ve daha fazlası elzemdir! Bunları sizin adınıza bir araya getirecek sitemiz www.bankotahmin5.com’da yayınlıyoruz. Hazır Kuponlar ile kazanmak için sitemizi takip edebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here