Ana sayfa Banko Maçlar Udinese – Roma iddaa Yorumu

Udinese – Roma iddaa Yorumu

Yeni adresimiz Bankotahmin.co üzerinde hizmet vermeye devam ediyoruz. Sizlerin desteği ile her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam eden banko maçlar sitenizde ayrıca güncel olarak sürpriz tahminler , banko kuponlar , Avrupa’da ve İddaa’da en çok oynanan maçlar yayınlanmaktadır.

Udinese – Roma iddaa Tahmin

Udinese unutmak istediği bir seriyle karşı karşıya. Son 7 lig maçında sadece 1 puan toplayabildiler ki iç sahada galibiyetleri yok bu dönemde. Roma ise ilk dörtle bağı koparmama adına bu maça büyük önem veriyor. Kolarov’un milli takımdan sakat dönmesi ve Manolas, Perotti, Pastore, De Rossi gibi isimlerin riske edilmeme ihtimalleri onları defansta biraz kırılgan yapabilir. 2’den ziyade 2.5 gol üstü çok daha mantıklı.

İddaa Kodu: 108 TAHMİN: 2.5 ÜST – Oran: 1,50

İtalya Serie A Ligi 2018/2019 Sezonu 13. Hafta mücadelesinde, 9 puan -7 averaj ile 17. sırada yer alan Udinese, 19 puan 7 averaj ile 6. sırada yer alan Roma ile karşı karşıya geliyor.

25.144 kişi kapasiteli Dacia Arena Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Michael Fabbri yönetecek.

Ev sahibi takımda Antonin Barak, misafir takımda ise Diego Perotti, Daniele De Rossi sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

  • İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:
  • Roma 10 maçı da kazanan taraf oldu.
  • Udinese 6 gol atarken, Roma 22 golle karşılık verdi.
  • 4 maç 2,5 gol altında, 6 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  • 5 maçta karşılıklı gol olurken, 5 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  • 4 maç 4-6 gol aralığında tamamlandı.
  • Udinese 1 ve Roma 9 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Her gün banko tahminlerden oluşan iddaa kuponlarının yanı sıra, büyük liglere özel iddaa tahminlerini de sitemizde bulabilirsiniz. İddaa’da kazanmak için; bilgi, birikim, doğru tahminler ve daha fazlası elzemdir! Bunları sizin adınıza bir araya getirecek sitemiz www.bankotahmin5.com’da yayınlıyoruz. Hazır Kuponlar ile kazanmak için sitemizi takip edebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here