Ana sayfa Banko Maçlar Şampiyonlar Ligi Banko Tahminler 7 Kasım Çarşamba

Şampiyonlar Ligi Banko Tahminler 7 Kasım Çarşamba

şampiyonlar ligi tahminleriİddaa’da her gün kazandırmaya devam eden ekibimiz yeni adres Bankotahmintr.co adresinde kazandırmaya devam ediyor. Her güne özel banko kuponlar , maç tahminleri ve detaylı istatistikler ile kazancınıza rehber olmaya devam ediyoruz. Hafta arası bülteni oldukça cazip! İşte 7 Kasım Çarşamba Şampiyonlar Ligi banko tahminler:

15 TL BEDAVA BONUS FIRSATI!
HEMEN ÜYE OLUN, KAÇIRMAYIN…

626 Cska Moskova – Roma

Roma sezon başında kötü görünse de sonrasında toparlandı. Ancak hala deplasmanda zorlanan bir oyuncu grubuna sahipler. Bu sezon deplasman maçlarının genelinde temkinli oynadıklarını hesaba karatasak Moskova deplasmanında da benzer bir kurgu düşünebiliriz. CSKA’nın gol atacağını düşündüğümden dolayı kg var bahsini öne çıkarıyorum. Beraberlik de açıkçası sürpriz olmaz.

627 Valencia – Young Boys

Bu sezon lig ve Avrupa’da tek galibiyeti olan Valencia’ya bu kadar düşük orandan güvenilmez. Hafta sonu ligde evinde Girona’ya kaybetmesi de moralleri bozdu. Young Boys ise kendi liginde çok gollü maçlar oynuyor ama Avrupa’da son 15 maçının 13’ü 3.5 Altı ve 11’i 2-3 Gol arası bitti. Valencia’nın da coşkusunu yitirmiş olduğunu ve bu sezon 16 resmi maçının 14’ünün 2.5 Altı bittiğini hesaba katıp az gol seçimlerine yönelebiliriz.

629 Benfica – Ajax

Ajax, Amsterdam’daki maçta belki son dakikada attığı golle 1-0 kazandı ama oyunun genelinde rakibine büyük üstünlük kurdu. Golün gecikmesinin sebebi, Benfica’nın iyi kapanmasıydı. Şimdi ev sahibi ofansif oynamak zorunda ve tam Ajax’lık ortam yaratacak. Konuk ekibin geniş alanda çok etkili forvetleri var. 02 elbette daha banko ancak ben sürpriz kuponuma 2’yi de alacağım.

630 Juventus – Manchester Utd

Juventus üçte üç yaparak gruptan çıkma yolunda epey yol kat etti. United’ın grupta ikinciliğini koruması, Valencia’nin sürpriz puan kaybı sayesinde aslında. Ancak bu maçta olası puan kaybı bu sefer pahalıya patlayabilir. İnişli çıkışlı performansı nedeniyle Manchester’i kestirmek zor. İyi bir günde Juventus’u da zorlayabilirler ancak İtalyan devinin en son Aralık 2009’da grup iç saha maçı kaybettiğini söyleyelim. Form, istatistik ve momentum ev sahibinden yana. Juventus kazanır.

631 Lyon – Hoffenheim

Aslında iki takımın Almanya’daki maçı bize ipucu veriyor. Ofansif futboldan vazgeçmeyen, bitirici hücumcularıyla skor kapasitesi çok yüksek ekiplerin kapışmasında karşılıklı olarak tam 38 şut çekilmiş, müsabaka 3-3 bitmişti. Yine benzer bir 90 dakika izletirler.

632 Manchester City – Shakhtar Donetsk

Man City’nin Premier Lig maçlarında olduğu gibi devler liginde evindeki bu maça da handikap açıldı. Deplasmanda rakibini 3-0 yenen Man City’nin evinde de farklı bir galibiyet alma ihtimalini çok yüksek görüyorum. Shakhtar kötü bir takım değil ama Man City’i evinde durdurmak gerçekten çok zor. Ayrıca konuk takımın en önemli oyuncularından biri olan Taison’un sakat olduğunu ve bu maçta oynamayacağını hatırlatayım. Ukrayna ekibi devler liginde deplasmanda oynadığı son 9 maçın sadece 1’ini kazandı. Bu maçların 7’sinde rakip kaleye gol bile atamadılar. Man City bu maçı farklı kazanır.

633 Viktoria Plzen – Real Madrid

Real Madrid’e bu sezon güvenmek zor ama çok yakın bir zamanda teknik direktör değiştirmesinin getirdiği olumlu hava ve Şampiyonlar Ligi’nde her daim çok farklı oynaması bu maçta sürpriz aramayı zorlaştırıyor. Viktoria Plzen’nin de bu seviye için yetersiz olduğu göründü. Gene de Çek Cumhuriyeti temsilcisinin evinde son 18 Avrupa maçının 16’sını boş geçmediğini dikkate alıp gollere yönelebiliriz.

 

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here