Ana sayfa Banko Maçlar Stuttgart – Eintracht Frankfurt iddaa Tahmini

Stuttgart – Eintracht Frankfurt iddaa Tahmini

almanya-ligi-tahminleri

Bankotahmintr ekibi, yeni adresi Bankotahmintr.co üzerinde hizmet vermeye devam ediyor. Desteğiniz ile her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam eden banko maçlar sitenizde ayrıca güncel olarak spor toto tahminleri, banko kuponlar , Avrupa’da ve İddaa’da en çok oynanan maçlar yayınlanmaktadır.

Stuttgart – Eintracht Frankfurt tahmin

Stuttgart’a hoca değişikliği de çare olmadı. Takımıyla iki maça çıkan 43 yaşındaki teknik adam Markus Weinzierl, Hofffenheim ve Dortmund’dan dörder dörder yedi. O zaman Tayfun Korkut neden yollandı diye sorarlar! Şimdi rakip sezonun parlayan takımlarından E.Frankfurt. Son 6 resmi maçından 5 galibiyet çıkaran, gol vanalarını açan Adi Hütter’in ekibi bu sürece 20 gol sığdırdı. Son 3 maçta 4 gol ve 3 asist ile oynayan Sebastian Haller ile son 6 maçta 8 gol ve 1 asistli Luka Jovic oldukça formda. Frankfurt kazanırsa şaşırtmaz ama 2,5 gol üstü gayet makul. Çünkü ev sahibi de reaksiyon vermeli artık!

İddaa Kodu: 102 TAHMİN: ÜST – Oran: 1,60

Almanya Bundesliga Ligi 2018/2019 Sezonu 10. Hafta mücadelesinde, 5 puan -15 averaj ile son sırada bulunan Vfb Stuttgart, 14 puan 7 averaj ve 7. sırada yer alan Eintracht Frankfurt ile karşı karşıya geliyor.

60.441 kişi kapasiteli Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Sven Jablonski yönetecek.

Ev sahibi takımda Daniel Didavi, misafir takımda ise Lucas Torro sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

  • İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:
  • Vfb Stuttgart 6, Eintracht Frankfurt 3 galibiyet elde ederken 1 maç beraberlikle sonuçlandı.
  • Vfb Stuttgart 21 gol atarken, Eintracht Frankfurt 18 golle karşılık verdi.
  • 2 maç 2,5 gol altında, 8 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  • 9 maçta karşılıklı gol olurken, 1 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  • 5 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.
  • Vfb Stuttgart 4 ve Eintracht Frankfurt 6 maçta ilk golü atan taraf oldular.

Bankotahmintr kazandırır!

Her gün banko tahminlerden oluşan iddaa kuponlarının yanı sıra, büyük liglere özel iddaa tahminlerini de sitemizde bulabilirsiniz. İddaa’da kazanmak için; bilgi, birikim, doğru tahminler ve daha fazlası elzemdir! Bunları sizin adınıza bir araya getirecek sitemiz www.bankotahmintr.co’da yayınlıyoruz. Hazır Kuponlar ile kazanmak için sitemizi takip edebilirsiniz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here