Ana sayfa Günün Kuponu 30.10.2018 Salı Banko iddaa Kuponu

30.10.2018 Salı Banko iddaa Kuponu

banko iddaa kuponu30 Ekim Salı gününe özel banko iddaa kuponu hazırladık. Banko tahminler sitemizde her gün banko kuponlar ve hazır kuponlar sizleri bekliyor olacak. İddaa’da kazandıran kuponları sitemizden takip edebilirsiniz. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi iddaa kuponları başta olmak üzere hafta sonu büyük liglere özel iddaa kuponları ile sitemizde kazandırmaya devam ediyoruz…

30.10.2018 Salı Banko iddaa Kuponu

419 Montpellier – Nantes  2.5 ALT  1.40
426 Club Brugge – Oostende  TG 4-6  2.05
435 Bournemouth – Norwich City  MS 1  1.45

Toplam Oran: 4.16

 

  • İki takım arasında oynanan son 5 maçta Nantes 4 galibiyet elde etti. İki takım arasında, ev sahibi takımın sahasında oynanan son 2 maçı Nantes kazandı.
  • İki takım arasında oynanan son 3 maçın tamamında ilk yarılar berabere tamamlandı. İki takım arasında, ev sahibi takımın sahasında oynanan son 2 maçın tamamında ilk yarılar berabere tamamlandı.
  • Club Brugge bu sezon, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 6 maç oynadı, bu maçların tamamında 2,5 ve üzerinde gol atıldı. Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 8 maçta 7 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı. İki takım arasında oynanan son 4 maç 2,5 gol üzerinde tamamlandı.

 

Her gün banko maçlardan oluşan iddaa kuponlarının yanı sıra major liglere özel iddaa tahminlerini de sitemizde bulabilirsiniz. İddaa’da sizlere para kazandırmak için gerekli tecrübe ve donanım bizim uzman tahmincilerimizde mevcut. Maçları analiz etmek için yeterli zamanı bulamayan ziyaretçilerimizi Banko Kuponlar ile kazanmaya davet ediyoruz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here