Ana sayfa Banko Maçlar Banko İddaa Tahminleri 12 Ekim Cuma

Banko İddaa Tahminleri 12 Ekim Cuma

12 Ekim 2018 Cuma günü oynanacak müsabakaların iddaa tahminleri , bahis yorumları , günün analizleri , maç yorumları ve banko maçlar sizinle…

**********

ŞARTSIZ, KOŞULSUZ, YATIRIMSIZ…
15 TL BEDAVA BONUS!
TIKLA, ÜYE OL, FIRSATI KAÇIRMA…

**********

235 Den Bosch – Dordrecht

Den Bosch ligde oynadığı son 2 maçını 3 gollü galibiyetlerle kazandı. Yavaş yavaş form tutmaya başladılar. Dordrecht ise geçen hafta Cambuur’u yenerek sürpriz bir sonuç aldı ve ligde 8 hafta sonunda galibiyetle tanıştı. Ancak Den Bosch deplasmanında işleri kolay değil. Ev sahibi ekibin müsabakayı kazanacağını düşünüyorum. Ancak konuk takımın da skora katkı verme ihtimali yüksek. 2.5 Üst ve 3.5 Üst seçeneklerini de tavsiye edebiliriz.

244 Tranmere – Macclesfield

İki takım da ligin yeni takımlarından ve geçen sezon Ulusal ligde başarılı olarak buraya gelmişlerdi. Tranmere lige uyum sağladı. Hem içeride hem dışarıda iyi sonuçlar alıyorlar ve ligde ilk 7 içine girdiler. Macclesfield ligin galibiyet alamayan tek takımı. Oynadığı tüm lig maçlarında en az 1 gol yedi. Defansında dikiş tutmadı ve tutmayacak gibi görünüyor. Tranmere rakibini kilitleyerek galibiyete giden bir ekip. Evinde kazanacağını düşünüyoruz.

520 Belçika – İsviçre

Belçika’da işler tıkırında. Takım grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda İzlanda’ya fark atarken, öncesindeki hazırlık mücadelesinde ise İskoçlara 4 gol atıp kazandı. Son 3 maçını gol yemeden geçiren Roberto Martinez’in ekibinde yine en güvenilecek isim Premier Lig’de 7 gol-3 asistle tozu dumana katan Eden Hazard olacak. Süper yıldızın bu turnuvada 1 golü mecvut. İsviçre de gruba 6-0’lık İzlanda zaferi ile girmişti. İyi kadroya sahipler ama onlardan büyük Belçika var. Benim tercihim 1 ancak oran tatmin etmez. H1 deneyelim.

521 Hırvatistan – İngiltere

Hırvatistan’da milli takımı bırakan Mandzukic ve kaleci Subasic dışında Vrsaljko’nun da olmaması büyük eksiklik. Çağrılan üç kalecinin milli takımdaki toplam maç sayıları 1! Sağ bekte de sürpriz bir isim görebiliriz. Mandzukic’in yerine ise büyük ihtimalle Ante Rebic’i izleyeceğiz. Dünya Kupası’nda flaş bir çıkış yapmıştı. İngiltere ise kale, savunma ve hücum hattını korurken orta sahada büyük bir değişikliğe gitti. Henderson’ın forması garanti gözükürken diğer iki yer için Dier, Barkley, Winks, Chalobah, Maddison ve Mount kapışacak. Bana kalırsa eksikler kıyaslandığında İngiltere burada daha ağır yara almış gibi duruyor. Zaten Dünya Kupası’nda orta sahaları en zayıf karınlarıydı. Rakip Hırvatistan’ın ise en güçlü bölgesi. Dünya Kupası yarı finalinde normal süre 1-1 bitmişti. Burada ise ev sahibi 90 dakika içerisinde gülen taraf olur.

522 Estonya – Finlandiya

Finlandiya, Ulusal Ligi’i sevdi. İlk iki maçını kazanan kuzey temsilcisi, Estonya’yı da yenerek 2. grupta liderliğini pekiştirmek istiyor. Estonya, Ulusal Ligi maçları dahil son 4 maçını kaybetti. Bu maçlarda sadece bir gol atması, sorunun nerede olduğunu gösteriyor. İki takımın form düzeyi Finlandiya’yı favori kılıyor.

 

Bankotahmintr ekibi yeni adresi Bankotahmin1.com ile ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor. Güncel olarak hazırlanan banko kuponlar ve iddaa tahminleri ile siz de kazanmanın keyfini yaşayın…

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here