Ana sayfa Banko Maçlar Banko Maçlar – Tahminler 7 Ekim 2018 Pazar

Banko Maçlar – Tahminler 7 Ekim 2018 Pazar

Bankotahmintr ekibi, yeni adres Bankotahmin1.com üzerinde hizmet vermeye devam ediyor. Desteğiniz ile her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam eden banko maçlar siteniz Bankotahmin1.com’da her iddaa bültenine özel banko maçlar bulabilirsiniz. Sitemizde ayrıca güncel olarak spor toto tahminleri, banko kuponlar, Avrupa’da ve İddaa’da en çok oynanan maçlar yayınlanmaktadır. İşte 7 Ekim 2018 Pazar günün banko tahminleri:

15tl bedava bonus

566 Karvina – Dukla Prague

Geriye kalan 10 maçlık periyotta istediklerini sahaya yansıtamayan ve vasat görüntü veren iki takımın mücadelesinde Karniva, ev sahibi avantajı ile oransal anlamada önde. Fakat bu durumun çok gerçekçi olmadığını düşünüyorum. Maçta çıkacak 3 muhtemel sonuçta benim için sürpriz sayılmaz. İki takımın da gol yolarındaki etkisizliği bu maçta da devam edecektir. Tercihimiz alt.

145 Atletico Madrid – Betis

Betis’in, Girona ve Leganes’i 1-0 yendiği maçları izledim. Kötü oynadıklarını söyleyemem ama çok güven vermiyorlar. Oyunun temposunu kendileri ayarladı ve tempoyu hiçbir zaman istedikleri seviyeye yükseltemedi. Bu düşük tempo stratejisi Atl Madrid’e sökmez çünkü bu işin piri onlar. Girona ve Leganes savunmasını zor zor aşan Betis’in Atl Madrid’e diş geçirebileceğini sanmıyorum.

624 Atromitos – Pas Giannina

Geçtiğimiz hafta tipik bir Yunanistan Ligi haftası yaşadık. 8 karşılaşmanın 7’si karşılıklı gol yok ile sonuçlandı. Bu hafta nispeten daha gollü maçlar bekliyorum ancak gol beklentimin az olduğu bir karşılaşma var. Giannina’nın Atromitos’a gol atması zor görünüyor. Atromitos karşısında kapanan bir Giannina beklentim de var. Karşılıklı gol yok en doğru tercih olacaktır.

157 Valencia – Barcelona

Barcelona’da Pique formsuz, Umtiti’nin sakatlığında oynayan Lenglet ise bu seviyeler için yetersiz. Yani takım savunmasını iyi yapsa da Barça’nın stoperlerinde kaçak var. Ve A.Bilbao sınavında gördüğümüz üzere bu kaçağı en iyi süratli forvetler değerlendiriyor. Bilhassa Pique’nin ağır kalması haftalardır gol yediriyor. Valencia’da Rodrigo-Gameiro ikilisi de hata yaptıracaktır. Yalnız 3 haftadır kazanamayan konuk ekibi de karşımıza artık almamalıyız. Valverde’nin hatalı rotasyonları kan kaybettirdi, şimdi sahaya en güçlü 11’ini sürecektir. Barcelona, gol yese bile Messi sahneye çıkarak kazandırabilir. Skor tahminim 1-2. Yani handikaplı 0 mantıklı. Düşük oranı sorun etmeyenler için KG VAR en banko bahistir.

İddaa’da kazanandan yana olmak ve banko maç tahminleri ile paranızı katlamak için her gün bizi takip etmeye devam edin…

 

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here