Ana sayfa Banko Maçlar Banko Maçlar ve Tahminler 5 Ekim 2018 Cuma

Banko Maçlar ve Tahminler 5 Ekim 2018 Cuma

Sizlerin desteği ile her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam eden banko maçlar siteniz Bankotahmin1.com’da her iddaa bültenine özel banko maçlar bulabilirsiniz. Sitemizde ayrıca güncel olarak spor toto tahminleri, banko kuponlar, Avrupa’da ve İddaa’da en çok oynanan maçlar yayınlanmaktadır. İşte 5 Ekim 2018 Cuma günün banko tahminleri:

bets10-728

168 Miedz Legnica – Piast Gliwice

Miedz Legnica ligde 3 maçtır kazanamıyor. Son iki maçında Legia Varşova ve Lech Poznan gibi iki güçlü takım mağlup oldu. Kendi sahalarında oynadıkları 5 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan aldılar. Piast Gliwice ise Gornik Zabrze karşısında aldığı galibiyetle lider Jagiellonia’yı yakaladı ve averajla 2. sıraya yükseldi. Ancak ilk iki deplasman maçlarını kazandıktan sonra çıktıkları 3 deplasman maçında 1 puan alabildiler. 2 takımın da gol bulmasını bekliyorum ve takımların 2.5 gol barajını aşacaklarını düşünüyorum.

101 Kasımpaşa – Göztepe

Kasımpaşa yönetimini anlamak mümkün değil. Kemal Özdeş’in ayrılmasına değil, Mustafa Denizli’nin takımın başına getirilmesi şaka gibi! Son yıllarda unutulmaya yüz tutmuş, heyecanı kalmamış ve ununu eleyip eleğini asmış bir teknik adama takım emanet etmek gerçekten inanılmaz! Mayıs 2014’ten bu yana geçen 53 ayın toplam 13 ayında takım çalıştırdı Denizli. Neyse bir bildikleri var herhalde deyip, maça dönelim. Son 3 maçını peş peşe kaybeden Paşa artık dirilmeli diyorum. Rakip ise son 3 maçtır kazanan Göztepe. Ev sahibinin ligde tüm maçları 2,5 üst bitti. Yine bol gollü bir müsabaka beklemekteyim.

176 Santa Clara – Chaves

Ligin yeni ekibi Santa Clara ilk 6 haftada 8 puan yaptı. Son 5 haftada 1 kez yenilirken, son 3 haftaya ise 2 galibiyet sığdırdı. Geçen hafta Nacional deplasmanındaki 3-0?lık galibiyet sansasyoneldi. Chaves ise birçok pozisyona girdiği maçta sahasında Benfica ile uzatmalarda gelen golle 2-2 berabere kalmıştı. Bu deplasmanda da onlardan iyi performans ve gol bekliyorum. (Son 5 maç-4 Kg Var) Ev sahibi de son 5 maçının 4?ünü Kg Var tamamladı. Zevkli ve çekişmeli bir maç olur.

192 Lorient – Nancy

Lig sonuncusu Nancy, son 2 haftada 4 puan aldı ama bu hafta ligin en zor deplasmanlarından birine çıkıyorlar. Lorient son 2 haftada formsuz olsa da bu maçı zorlanmadan kazanmalarını bekliyorum. Gol bahislerine yönelmek isteyenler için önerim 2.5 ÜST.

Bedava Bonus alıp, maçları yüksek orandan oynamak için tıklayın.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here