Ana sayfa Banko Maçlar Şampiyonlar Ligi Banko İddaa Tahminleri 3 Ekim Çarşamba

Şampiyonlar Ligi Banko İddaa Tahminleri 3 Ekim Çarşamba

Sitemizde 3 Ekim 2018 Çarşamba gününe özel banko maçlar bulabilirsiniz. Her gün özel tahminlerinin yanı sıra, iddaa tahminleri ile de kazancınızı katlayabilirsiniz. Haftalardır yüksek kazanma yüzdesiyle takipçilerini mutlu eden ekibimiz, Şampiyonlar Ligi maçlarından oluşan günün programında da çok iddialı…

mobil-728

755 Lokomotiv Moskova – Schalke

Ligdeki tarihi kötü başlangıcın ardından hafta sonunda Mainz’ı 1-0 yenen Schalke’de hala büyük tedirginlik yaşandığını gördük. Skoru bulduktan sonra korumaya gittiler. Bu özgüveni eksik psikoloji bence iyi değil. Lokomotiv deplasmanında da korkarak oynayabilirler. Ev sahibi de G.Saray karşısında izledik. Smolov’suz zaten ciddi sorunlar yaşıyorlarken, şimdi Farfan’ın da durumu belirsiz. Perulu, eski takımına karşı oynamayabilir. O da forma giymezse az gollü beraberlik görebiliriz.

756 Paris St Germain – Kızıl Yıldız (2h)

Paris SG için kolay bir maç. Rakibin sıkleti kendilerine göre değil. İlk maçta 3-2 yenilen Paris ekibinin kazanmasını bekliyoruz. Tabii İddaa’ya göre en az 3 fark atmaları lazım. Neymar-Cavani-Mbappe üçlüsü karizmasıyla 1 puanı bulunan Kızıl Yıldız’ı geçip, bu ligde ilk galibiyetini alır.

757 Atletico Madrid – Club Brugge

Atletico Madrid, Monaco deplasmanında geri düşmesine rağmen kazanmasını bilmişti ilk haftada. Brugge ise Dortmund’a çok geç ve çok şanssız bir golle boyun eğmişti. Bu Belçika temsilcisi için son 11 Şampiyonlar Ligi maçındaki 10. yenilgi oldu. Son 3 resmi maçında gol yemeyen Atletico’nun bi seriye devam edeceğini ve bu nedenle karşılıklı gollerin olmayacağını düşünüyorum.

759 Napoli – Liverpool

Liverpool, bu sezon kazanırken bile tatmin etmiyordu ki, son iki resmi maçını Chelsea’ye karşı kazanamadı. Salah sezonu formsuz açarken, Firmino-Mane ikilisinin çabaları onun boşluğunu dolduramıyor. Yalnız Klopp’un tempoyu oyunu sayesinde gol sıkıntıları genelde olmuyor. Napoli de iki sezondur büyük maçlarda hayal kırıklığı yaratıyor. Dolayısıyla onlara da güvenilmez. Yapılabilecek tek bahis 2.5 üstüdür.

20 TL BEDAVA BONUS KAZANMAK İÇİN ÜYE OLUN…

760 Porto – Galatasaray

Galatasaray’da Ndiaye’nin olmaması Emre Akbaba’nın olmamasından çok daha kritik zira takım içinde Senegalli oyuncunun bir muadili yok. Belhanda ise Emre Akbaba’yı aratmayacaktır. Eren Derdiyok’un da oynama ihtimali zayıf gözüküyor. Ağrılarıyla oynasa bile ne kadar etkili olacak. Deplasman karnesini de göz önüne alınca Galatasaray’ın işi pek kolay gözükmüyor. Tek şans Porto’da Aboubakar’ın oynamayacak olması. Yine de Portekiz ekibi bir adım önde. İlk yarıyı önde kapatmaları muhtemel.

761 Psv Eindhoven – İnter

PSV ilk maçta Barcelona’ya 4-0 yenilmişti ancak ilk yarıda net pozisyonları vardı. Ligde 7’de 7 yaptılar, son 3 maçta 9 gol atıp yemediler. Inter ise 2-1 kazandığı Tottenham maçından sonra dirildi. 4 maçtır kazanıyorlar. Beraberlik onlar için kötü sonuç değil. Sanki puanlar paylaşılacak gibi duruyor.

762 Tottenham – Barcelona

Tottenham sezona çok kötü başladıktan sonra hafiften de olsa bir toparlanma sürecine girdi. Son 3 resmi maçını kazanan Tottenham hala geçtiğimiz yılların formundan uzak ama kazanmasını hatırladı. Bunu biri Barcelona’ya da hatırlatsa iyi olur keza Barça son 3 resmi maçını kazanamadı ve üretken olmakta zorluk yaşadı. Muhtemelen bu maçta bir tık daha boş alanlar bulacaklardır çünkü Tottenham da hücumu düşünen bir takım. Güzel bir maç ve karşılıklı goller bekliyorum.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here