Ana sayfa Banko Maçlar 118 Medipol Başakşehir – Yeni Malatyaspor İddaa Tahmini

118 Medipol Başakşehir – Yeni Malatyaspor İddaa Tahmini

1 Ekim 2018 Pazartesi Banko Maçlar – Ben Başakşehir’in geçen sezon şampiyon olmasını bekliyordum. Özellikle ilk yarı 3 büyükler de çok iyi durumda değilken her açıdan buna inandırmışlardı. Bu sezon öyle bir coşku hissedemiyorum. Y.Malatyaspor vitrin maçlarına iyi konsantre olan bir takım. Abdullah Avcı ve Erol Bulut’un birbirini çok iyi tanıması keyifli ve satranç oyunu şeklinde geçecek bir maçı beraberinde getirebilir. Geçen sezon aralarındaki 2 maç 2.5 Altı bitmişti.

bets10-728

Spor Toto Süper Lig 2018/2019 Sezonu 7. Hafta mücadelesinde, 13 puan 8 averaj ile 3. sırada yer alan Medipol Başakşehir, 10 puan 2 averaj ile 9. sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geliyor.

17.300 kişi kapasiteli 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Ev sahibi takımda Alparslan Erdem sakatlığı; Arda Turan cezası, misafir takımda ise Ömer Şişmanoğlu sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Son 10 yılda, Abdullah Avcı ile Erol Bulut 3 maçta karşı karşıya geldiler. Bu maçların tamamını Abdullah Avcı yönetimindeki takımlar kazandı.

  • İki takım daha önce 2 maçta karşı karşıya geldi.Bu maçları Medipol Başakşehir 2-0 ve 1-0 kazandı.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here