Ana sayfa Günün Kuponu 20 Eylül Çarşamba Banko Kuponu

20 Eylül Çarşamba Banko Kuponu

20 Eylül Çarşamba Banko Kuponu

20 Eylül Çarşamba Banko Kuponu paylaşmış bulunmaktayız. Her gün güncel kuponlarla beraber kazanmaya devam edeceğiz. Hazır kuponlar, Banko kuponlar ve Sürpriz kuponları günlük olarak takip edebilirsiniz.

550 Benevento – Roma

İtalya Serie A’nın 5. haftasında Roma, deplasman da Benvento’ya konuk olacaktır. Roma, inter fiyaskosunu dikkate almazsak lige iyi başlayan bir takım olarak gözümüze çarpmaktadır. İyi bir kadrosu var ve geçen hafta Verona karşısında kanıtlamış oldular. Benevento’nun şu anki kadrosu, bu ligin çok altında olduğunu söyleyebiliriz. Hafta sonu Napoli’den 6 gol yediler ve saha fazla da olabilirdi. Şu anki pozisyonu ile adeta lig düşmeye aday gibi durmaktadır. Gol atma yolunda zorluklar çekmektedirler. Roma maçını kuponlarınızda banko olarak ekleyebilir, bununla yetinmek istemeyenler Handikaplı olarak da dâhil edebilirler.

600 Hamburg – BVB Dortmund

Bundesliga’nın 5. haftasında moralleri yerinde olan Borussia Dortmund, deplasman da Hamburg ile karşı karşıya gelmektedir. İlk iki maçını kazanmayı bilen Hamburg, son 2 maçında da sahadan puan almadan ayrıldı. Formsuzlar ve gol atma sıkıntısı çekiyorlar gibi durmaktadır. Dortmund, 5-0’lık Köln galibiyetiyle moral buldu ve Çıkışlarına bu maçta da sürdürmek isteyeceklerdir. Her geçen maç Dortmund’un daha da iyi olacaktır. Her ne olursa olsun Dortmund maçı kazanmasını bilecektir ve Diğer bir alternatif olarak 2,5üst rahatlıkla olacaktır.

611 Juventus – Fiorentina

İtalya Serie A’nın 5. haftasında son şampiyon Juventus kendi sahasında Fiorentina ile karşı karşıya gelecektir. Juventus, yine lige bomba gibi başlangıç yaparak 4’te 4 yapmayı başardı. Yine engel olabilen olmuyor ve Dybala fazlasıyla formda gözüküyor. Fiorentina ise, lige istediği gibi başlayamadı ama ardından biraz toparlanmaya başladırlar. Her zaman Juventus’a ters gelen takımlar arasında yer almaktadır. Ne kadar da Ters gelse de Juventus maçı kazanmasını bilecektir. Diğer bir alternatif olarak 2,5üst olarak kuponlara ekleyebiliriz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here