Ana sayfa Banko Maçlar 158 Fenerbahçe – Beşiktaş İddaa Analizi ve Tahmini

158 Fenerbahçe – Beşiktaş İddaa Analizi ve Tahmini

24 Eylül 2018 Pazartesi Banko Maçlar – Bir İstanbul derbisinde favori takım seçmek iddialı olur. Başka faktörler vardır. Ev sahipliği, motivasyon, prim, rekabetin enerjisi, derbi kilidini çözmeyi bilen anahtar oyuncular ve hocanın hakimiyeti. Atmosfer yüksek olacak. Şenol Güneş, Cocu’ya göre bu alanda farklı önde. Ama geçen yıldan tribünlerle yaşadığı sıkıntının baskısını hissedecek. Beşiktaşlı oyuncuların İstanbul derbisi oynama tecrübeleri çok fazla. Şu andaki form durumları açısından Beşiktaş önde. Seyirci avantajı, takımın kendini gösterme arzusu, ligden kopma riskine karşı ekstra önlemler Fenerbahçe lehine. Bizi iki tarafın da gol atacağı bir maç bekliyor. Beşiktaş’ın forvet sorunu var. Fenerbahçe’nin elindeki kadroyu Slimani’yi sık pozisyona sokma problemi açık. Orta sahayı alan maçı alır. Orada Medel yok. Beşiktaş yeni bir şey deneyecek. Volkan mı Harun mu sorusunun cevabı Volkan olmalı. Zira derbiyi tecrübe kazanır. Sonucu en çok merak edilen maçın KG var, 2.5 üstü seçecekleri üzmeyeceğini düşünüyorum. Avrupa dönüşleri hep sıkıntılı olur. Bu konuda daha tecrübeli olan Beşiktaş’ın galibiyeti daha yakın. İyi oran isteyenlere 2-3 TGS öneriyoruz.

ÜYE OLAN HERKESE 20 TL BEDAVA BONUS VAR!
TIKLAYIN, ÜYE OLUN, BONUS ANINDA HESABINIZA GEÇSİN…

Spor Toto Süper Lig 2018/2019 Sezonu 6. Hafta mücadelesinde, 6 puan -1 averaj ile 13. sırada yer alan Fenerbahçe, 10 puan 3 averaj ile 5. sırada yer alan Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor.

50.509 kişi kapasiteli Ülker Stadyumu Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Ev sahibi takımda Tolga Ciğerci sakatlığı, misafir takımda ise Gary Medel cezası nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

  • İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:
  • Fenerbahçe 4, Beşiktaş 2 galibiyet elde ederken 4 maç beraberlikle sonuçlandı.
  • Fenerbahçe 15 gol atarken, Beşiktaş 10 golle karşılık verdi.
  • 6 maç 2,5 gol altında, 4 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  • 5 maçta karşılıklı gol olurken, 5 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  • 0-1 , 2-3 ve 4-6 gol aralığında biten 3′ er maç bulunuyor.
  • Fenerbahçe 5 ve Beşiktaş 3 maçta ilk golü atan taraf oldular.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here