Ana sayfa Günün Kuponu 20 Eylül Çarşamba Sürpriz Kuponu

20 Eylül Çarşamba Sürpriz Kuponu

20 Eylül Çarşamba Sürpriz Kuponu

20 Eylül Çarşamba Sürpriz Kuponu paylaşmış bulunmaktayız. Her gün güncel kuponlarla beraber kazanmaya devam edeceğiz. Hazır kuponlar, Banko kuponlar ve Sürpriz kuponları günlük olarak takip edebilirsiniz.

588 Ath. Bilbao – Atl. Madrid

Ath. Bilbao ligde oynadığı 4 maçta 7 puan toplayarak puan cetvelinde 7.sırada yer almaktadır. Rakibi olan Atl. Madrid ise, 4 maçta 8 puan toplayarak ev sahibinin bir üstünde bulunarak 6.sırada yerini korumayı düşünmektedir. Atl. Madrid Las Palmas maçı hariç deplasman da oynadığı 4 karşılamada beraber kalması dikkat çekmektedir. Ev sahibi takımında gol yollarında süren sorunlar göz önünde bulundurulduğunda maç başladığı gibi bitecek gibi gözükmektedir. Ms 0 olarak şansını denemek isteyenler kuponuna dâhil edebilirler.

589 Leganes – Girona

Leganes oynadığı 4 karşılaşmada 6 puan toplayarak 10.sırada yer alırken, Girona oynadığı 4 karşılaşmada 4 puan alarak 15.sırada bulunmaktadır. Ev sahibi takım olarak Leganes ne kadarda galibiyete yakın görünse de, Girona kolay kolay teslim olmayacaktır. Ms 0 olarak şansını denemek isteyenler kuponlarında dâhil edebilirler.

626 Deportivo – Alaves

Lige iyi bir başlangıç yapamayarak ligin son sıralarını paylaşmaktadır. Ev sahibi oynadığı 4 karşılaşmadan sadece 1 puan alırken, Deplasman Alaves puan ve puanlarla henüz tanışamamıştır. Birbirine eşit iki takımın mücadelesinde MS 0 olarak kuponunuza dahil edebilirsiniz.

20 Eylül Çarşamba Sürpriz Kuponu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here