Ana sayfa Banko Maçlar 22 Eylül 2018 Cumartesi Banko İddaa Tahminleri

22 Eylül 2018 Cumartesi Banko İddaa Tahminleri

22 Eylül Cumartesi günü oynanacak müsabakaların iddaa tahminleri , bahis yorumları , günün analizleri , maç yorumları ve banko maçlar sizinle…

**********

ŞARTSIZ, KOŞULSUZ, YATIRIMSIZ…
20 TL BEDAVA BONUS!
TIKLA, ÜYE OL, FIRSATI KAÇIRMA…

**********

Cumartesi Banko Maçlar 22.09.2018

109 Fulham – Watford

Ligin Burnley’den sonra kalesinde en çok şut gören takımı Fulham. Maç başına ortalama 19 şut görüyorlar ki, Premier Lig için ciddi bir rakam. Bunun nedeni hücum futbolu oynamaları. Geçen hafta Man.City deplasmanında bile Vietto, Mitrovic, Schürrle’yi aynı anda kullandılar. Diğer yandan Man.United’a yenilse bile Watford da topladığı puanlar sebebiyle özgüveni çok yüksek bir takım. Buraya galibiyet için gelecekler. Dolayısıyla 2.5 üstü kolay gelir.

111 Kayserispor – Atiker Konyaspor

Kayserispor’un 5 maçının 4’ü alt bitti. Fenerbahçe maçı üst olmuştu ama o maçta ekstra istekli bir oyun sergilemişlerdi. Haliyle İstanbul büyük vitrin. Diğer 4 maçta bu isteği göremedim. Konyaspor’un ise ilk 5 haftada ortaya koyduğu mücadele daha başarılı. Bu maçta oyun kontrolü Konya’da olacaktır. Tahminim az gol olacağı yönünde.

bets10-728

331 Palermo – Perugia

Palermo elde ettiği 2 beraberliğin üstüne Foggia deplasmanında kazanarak bu sezonki ilk 3 puanını elde etti. Oyun anlamında çok üstün değillerdi ancak sonuca gitmiş olmaları benim için önemli bir veri. Perugia ise Ascoli önünde 2-0 kazanarak bu sezon ilk 3 puanını elde etti. Henüz 2 maça çıkan ekibin her iki mücadeledeki yapısı da bu sezon üst sıralarda olabileceklerini gösterdi. Palermo için bence güçlerini sınayacakları önemli bir maç ve Perugia’nın da benzer bir motivasyonla sahada olmasını bekliyorum. İlk yarıda iki ekip de öncelikle karşı takımın hamlelerini anlamaya yönelik daha düşük tempolu oyunlar ortaya koyacaktır.

407 Hearts – Livingston

Avrupa’da genelde liderlerin iç saha maçlarında galibiyet oranları düşük olur. Hearts’ın da oranı yüksek değil ama en azından yer seviyesine inmedi. Livingston, Hearts kadar olmasa da ligin ilk haftasında aldığı sonuçlarla etki yarattı. Yine de buraya kadar. Son beş maçının dördünü 1-0 kazanan Hearts bu maçın da favorisi. Fakat diğer yandan da 2.5 gol altı da akılda tutunabilir.

136 Sampdoria – İnter

Sampdoria, Serie A’nın güzel abisi. İç sahada Napoli’ye 3, dışarıda Frosinone’ye 5 gol atmak için mangal gibi yürek lazım! Hafta içinde de Fiorentina ile yenişemediler. Gregoire Defrel 4 golle ışık saçıyor. Fabio Quagliarella 2 gol-2 asistle ben ölmedim diyor. Hiç beğenmedim, izlerken içimi sıkan Inter’in 4 maçta 1 galibiyeti var. Geçen hafta iç sahada 19 yıl sonra Parma’ya yenilme başarısını (!) gösterdiler. Tottenham galibiyeti belki moral yükseltir ama Sampdoria onları fazla heveslendirmez. Yenilmezler.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here