Ana sayfa Banko Maçlar 18 Eylül Salı Şampiyonlar Ligi Tahminleri

18 Eylül Salı Şampiyonlar Ligi Tahminleri

Şampiyonlar Ligi gruplarında heyecan başlıyor. Birbirinden güçlü dev takımların karşı karşıya geleceği hafta içi programında sizlere özel banko tahminler ile karşınızdayız. Unutmayın, her gün güncellenen içeriği ve istatistik sayfalarıyla iddaa’da kazanmak için banko tahminler siteniz size yeter!

15 TL BEDAVA BAHİS FIRSATI!
ÜYE OL, KAZANMAYA BAŞLA…

Şampiyonlar Ligi Banko Tahminler 18.09.2018

204 Galatasaray – Lokomotiv Moskova

Galatasaray kendi evinde çok farklı bir havayla oynuyor. Bu havayı Şampiyonlar Ligi’ne de taşırsa dengeli grubun içerisinde iddialı bir konuma gelir. Son lig maçında Fernando ve Mariano gibi oyuncuları dinlendiren Fatih Terim, as oyuncularını tekrar takıma monte edecektir. Konuk ekibin bu sezon ciddi bir istikrar sorunu var. Üst üste iki resmi maçı henüz kazanamadı. Bunda ana sebep gol yollarındaki etkisizliği. Birden fazla gol attıkları maç sayısı 1! Smolov’un forma giyememesi büyük bir handikap. Galatasaray bu maçın doğal favorisi.

205 Liverpool – Paris St Germain

Dortmund’da Jürgen Klopp’tan bayrağı devralan Thomas Tuchel, halefi ile karşı karşıya geliyor. İki teknik adamın iyi ilişkileri var. Tabii ki bu karşılaşmada bunların bir önemi yok. Geçen yılın finalisti Liverpool kendini bu alanda tekrar ispat etmek isteyecek. Büyük yatırımların takımı PSG zaten orada olmak istiyor. İki takım da liglerine galibiyet serileriyle başladı, henüz kayıpları yok. Saha içindeki kayıplara bakalım. Liverpool’da Lovren, Lallana ve geçen seneden getirdiği sakatlığı ile Ox Chamberlain yok. PSG’de Kurzawa ve Alves sakat, Buffon ve Verratti cezalı. 3,5 gol üstüne şiddetle göz kırpan bir eşleşme.

mobil-728

206 Monaco – Atletico Madrid

Atletico Madrid, Valencia maçının ikinci devresiyle birlikte kötüye bağladı ve sürükleniş son hızıyla devam ediyor. Son 3 maçta attıkları gol sayısı 2! Takım pozisyonlara girse de rakibe bir türlü balyozu indiremiyor. Monaco da kadroyu neredeyse yenilerken, sonuçlarda sınıfta kaldı. Son 4 maçını kazanamadılar. Teknik direktör Jardim rotasyonlar deniyor ancak henüz olumlu bir sonuç alamadı. İki dertli takım, ilk yarıdan eşitliği bozamaz sanki. Devre berabere.

207 Kızıl Yıldız – Napoli

Kızıl Yıldızı Şampiyonlar Ligi arenasında görmek hoş ancak kadro anlamında diğer ekiplerin gerisinde oldukları gerçeğini de göz ardı etmemek gerek. Yine de iç sahada can yakmaya müsait bir stadyum ortamı yaratacaklarını es geçmemek lazım. Napoli ise Sarri sonrası Ancelotti’nin daha savunmacı oyununa alışmış durumda. Geçen sezondan daha derli toplu görünseler de hücumda üretkenlikleri biraz düştü. Bu deplasmanda kazanmalarını bekliyorum ancak TGS 2-3 alternatifi de göz ardı edilmemeli.

208 Schalke – Porto
Bundesliga’ya çok kötü bir başlangıç yapan Schalke için bu maç çok önemli. Bu maçta alınacak bir kötü sonuç Alman ekibini çok kötü bir pozisyona sokar. Bunun gerçekleşmemesi için taraftarda elinden geleni yapacaktır ama işleri kolay değil. Porto buraları çok iyi bilen bir takım. Ayrıca kadrolarının Schalke’den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Pereira, Telles, Brahimi, Marega, Casillas gibi isimlerle Porto daha ağır basıyor. Taraf tahminim Porto ama bu maç Schalke için kader maçı olduğundan ev sahibinin vites arttırmasını bekliyorum. İlk tercihim VAR olacak.

1 YORUM

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here