Ana sayfa Banko Maçlar Banko Maçlar ve Tahminler – 16 Eylül 2018 Pazar

Banko Maçlar ve Tahminler – 16 Eylül 2018 Pazar

Sizlerin desteği ile her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam eden banko maçlar siteniz Bankotahmintr.com’da her iddaa bültenine özel banko maçlar bulabilirsiniz. Sitemizde ayrıca güncel olarak spor toto tahminleri, banko kuponlar, Avrupa’da ve İddaa’da en çok oynanan maçlar yayınlanmaktadır. İşte 16 Eylül 2018 Pazar günün banko tahminleri:

20 tl bedava bonus

582 Köln – Paderborn

Köln, Bundesliğa 2’nın göl makinası… 4 maçta 11 gol attılar, bu 11 golün 5’i Simon Terodde’den geldi. Markus Anfang geçtiğimiz sezon Kiel’de yarattığı etkiyi şimdi de Koln’de yaratıyor ve düsüncesi tamamen hücum olan bir takım inşa etti. Paderborn için kolay bir maç olmayacak, ancak Teknik Direktör Steffen Baumgart kendi hücuma yönelik sistemini değiştirmeyeceğini ima etti. 2,5 gol üstü olur!

128 Wolves – Burnley

Wolves geçen hafta 90+3’te bulduğu gol ile kazanıp deplasmanda aldığı 3 puan ile moral kazandı. Zaten ligin ilk haftasından beri dediğim gibi mini Portekiz takımı İngiltere’de iş yapar. Burnley ligin başından beri ligin dibine demirledi. Son 4 haftada 1 puan alabildiler. Sadece 2 maçta gol buldular. Premier League futbolu oynamıyorlar, savunmada çakılı kalıyorlar. Onları iyi günler beklemiyor gelecekte. Tahminimiz 1.

613 Verona – Carpi

Verona sezonun ilk maçında Padova önünde 1-1 ile 1 puan alırken hayal kırıklığı yarattı. Diğer haftayı bay geçen takım 2. mücadelesinde Carpi ile karşılaşacak. Sezona şuan tam hazır olup olmadıkları konusunda hala soru işaretlerim olmakla birlikte kadrolarına ise inancım tam. Carpi ise sezona 2’de 0 ile başladı ve oyun anlamında da çok iyi değiller. Sezonun 3. maçında 3. kez üst üste kaybetmemek adına çok sıkı savunma yapmalarını bekliyorum. Bu anlamda alt bahsi haftanın öne çıkan tercihlerinden biri olacaktır.

157 Rizespor – Bursaspor

Rizespor İbrahim Üzülmez ile yolları ayırmak istiyor ama tazminat konusunda anlaşamadıkları için henüz resmiyet kazanmadı. Bundan dolayı da yeni teknik direktörü belirleyemiyorlar. Takım lig arasında scout ekibinde yer alan bir hoca yönetiminde çalıştı. Bu durumun olumsuz etkilemesini bekleyebiliriz. Bursaspor’da ise çok köklü bir değişim yaşandı. Bunun sezon başı sıkıntısını yaşıyorlar ama lig arası takımın uyumu için iyi gelebilir.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here