Ana sayfa Banko Maçlar Banko İddaa Tahminleri 15.09.2018

Banko İddaa Tahminleri 15.09.2018

cumartesi banko maçlarSizlerin desteği ile her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam eden banko maçlar siteniz Bankotahmintr.com’da her iddaa bültenine özel banko iddaa tahminleri bulabilirsiniz. Sitemizde ayrıca güncel olarak spor toto tahminleri, banko kuponlar, Avrupa’da ve İddaa’da en çok oynanan maçlar yayınlanmaktadır. İşte 15 Eylül 2018 Cumartesi günün banko tahminleri:

108 Fortuna Dusseldorf – Hoffenheim

Ligin en yaşlı teknik adamı ile en genç teknik adamı karşı karşıya geliyor. Friedhelm Funkel bu hafta 460. Bundesliga maçına çıkıyor, Julian Nagelsmann 85. kez kenarda olacak. İki tarafın da ayrışmadığı unsur ise form durumları. Düsseldorf ilk iki maçtan 1, Hoffenheim 3 puan çıkardı. İki takım da değişimin azizliğine uğruyor, arayış içerisindeler. Bu arayış Hoffenheim’ın ilk 2 maçında 8 gole sebep oldu. Bu yüzden bu maç için de 2,5 gol üstüne dair işaretler var.

110 Leipzig – Hannover 96

Leipzig ilk iki maçtan sadece bir puan çıkartarak, kendi kısa tarihinin en kötü başlangıcına imza attı. Avrupa Ligi elemeleri yüzünden sezona erken start veren Leipzig’e milli ara iyi geldi. Ralf Rangnick takımı zihnen toparlamış gibi gözüküyor. Sıradaki rakibin Hannover olması avantaj gibi görünüyor çünkü deplasmanlarda zorluk çeken bir takımdan bahsediyoruz. Son 13 dış saha maçını kazanamayan Hannover, son 17 dış saha maçında da kalesini gole kapatamadı. Leipzig favori.

1xcanli

118 Caen – Lyon

Lyon son lig maçında Nice’e 1-0 kaybetse de sayısız pozisyona girmişti. Sadece rakip kaleci Benitez oldukça formda bir günündeydi. Moussa Dembele’nin de takıma katılmasıyla hücumda sonuca gitmeleri muhtemel. Milli arada sakatlanan Traore ise bu maçta forma giyebilecek. 4 maçta sadece 6 puan alabilmeleri onlar adına kabul edilemez. Belki PSG ile şampiyonluk yarışı veremeyecekler ancak Şampiyonlar Ligi için ilk üçe girmeleri gerekiyor. Önümüzdeki 23 günde 7 maç yapacaklarını düşünürsek bu seriye iyi bir başlangıç yapacaklardır.

477 Malaga – Cordoba

Malaga hafta içi kupa maçında rotasyona gitti ve karşılaşmadan mağlup ayrıldı. Ligde ise 4’te 4 yaptılar ve ligin en tepesine oturdular. Cordoba 4 maçtır kazanamıyor. Kupada rakiplerini geçtiler ama takımda hala net bir duruş yok. Malaga kazanmaya devam eder diyorum.

523 Braga – Tondela

Braga bu sezon hem kolay gol atıyor, hem de aynı kolaylıkla gol yiyor. Son bir ayda üç tane gollü beraberlik yaşaması önemli bir istatistik. Tabi savunmada bu kadar zorlanmasına rağmen, henüz yenilgi yaşamadığını belirtmek gerek. Tondela için ise sezon pek de iyi başlamadı. Ligde henüz galibiyetleri yok. Kupada da grup aşamasına galibiyetle başlayacaklarını düşünmek hayalcilik olur. Gollü bir maç bizi bekliyor. Kazanan Braga olacaktır ama bizi kesmez. 2.5 gol üstü ideal!

400 TL BONUS KAZANMAK İÇİN TIKLAYIN, ÜYE OLUN

1 YORUM

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here