Ana sayfa Güncel Haberler Smart Spor Şifresiz izle – DSmart Canlı Maç izle

Smart Spor Şifresiz izle – DSmart Canlı Maç izle

Smart Spor kanalı nasıl izlenir? D Smart Smart Spor kanalı ücretli mi? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçı Smart Spor izle. Smart Spor canlı izle. Smart Spor nasıl izlenir? Spart Spor hangi kanalda? Smart Spor izle, DSmart izle, Spor Smart izle şifresiz mi? sorularının cevaplarını bu içeriğimizde bulabileceksiniz…

Smart Spor kanalı nasıl izlenir? Smart Spor kanalı şifresiz izlenebilir mi?

Smart Spor kanalı ücretli mi? Smart Spor’u canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için gerekli olan ayrıntılar haberimizin devamında. 

smartspor izleSmart Spor nasıl izlenir? D Smart’ta yayın yapan Smart Spor uydu frekans bilgileri Türksat uydusundan yayın yapan SMART SPOR kanalını uydu alıcınıza yüklemeniz için gereken Türksat frekans bilgisi şu şekildedir:

SMART SPOR Kanalı 12187 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise V – Dikey’dır. Kapsama değeri Batı, SR değeri 27500 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. SMART SPOR kanalı olarak yayın yapmaktadır.

Kanal Adı    :    SMART SPOR
Paket İsmi    :    DTVH P4 HD T411
Frekansı    :    12187
Polarisazyon Değeri    :    V – Dikey
Kapsama    :    Batı
SR    :    27500
FEC    :    5/6
Tip    :

Maçları izlemek için D-Smart Aile Spor Paketi veya Mega Paket abonesi olunması yeterli. D-Smart yaz futbol sezonu için yeni kampanyasında Aile-Spor Paketini ve 10 MBPS’e kadar hızlı, sınırsız, kotasız interneti 77 TL’ye sunuyor.

D SMART İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

SMART SPOR HD
D-Smart’a bağlı bir spor kanalı olan Smart Spor, özellikle üç büyüklerin sezon öncesi veya Avrupa turnuvalarında yaptığı maçların yayınlarıyla biliniyor. Haftanın maçlarını canlı veya tekrar yayını ile vererek, kaliteli futbol yorumcularının da dahil oldukları programlar ile futbol heyecanını daima zirvede tutan HD kalitesinde bir kanal.

Smart sport HD izle ile maçları izlemelisin çünkü futbolun seyir keyfi ancak bu şekilde çıkarılır. Yüksek çözünürlük kalitesi veren televizyonlarda doyumsuz görüntü kalitesi ve kesintisiz yayın kapasitesi ile rakiplerinden öndedir.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here