Ana sayfa Banko Maçlar 30 Ağustos Perşembe Avrupa Ligi Banko Maçlar

30 Ağustos Perşembe Avrupa Ligi Banko Maçlar

Sitemizde 30 Ağustos 2018 Perşembe Cumartesi günü iddaa bültenine özel banko maçlar bulabilirsiniz. Her gün özel tahminlerinin yanı sıra, banko kuponlar ile de kazancınızı katlayabilirsiniz. Haftalardır yüksek kazanma yüzdesiyle takipçilerini mutlu eden ekibimiz, Avrupa Ligi maçlarında da çok iddialı!

İLK ÜYELİK BONUSU 500 TL’YE YÜKSELDİ!
ÜYE OLUN, FIRSATI KAÇIRMAYIN…

631 Ae Kition – Trencin

İlk maç 1-1 berabere bitmiş ve Kıbrıs Rum temsilcisi ufak da olsa bir avantaj elde etmişti. Ben beklenilenin aksine kolay bir maç olmayacağını düşünüyorum. Fizik yapısı güçlü oyunculardan kurulu Trencin’in en azından ilk yarı direneceğini düşünüyorum ve güzel oranıyla ilk yarı 0 bahsini öneriyorum. Tahminimiz ilk yarı 0.

635 Apollon Limassol – Basel

İlk maçta son dakikalara 2-1 önde geçmesine rağmen skoru koruyamayan ve sahadan 3-2 yenik ayrılan Apollon’un bu maçta işi daha zor olacak. Tur atlamak için gol bulmak zorunda olan Apollon savunmasında açıklar verecektir. Ben bu açıkları Basel’in değerlendireceğini ve tecrübesiyle yenilmeyeceğini düşünüyorum. Tahminimiz Basel kaybetmez yönünde.

1XBET banner

649 Brondby – Genk

İlk maçların en gollü maçı bu karşılaşma olmuştu. Genk ilk karşılaşmayı 5-2 kazanmayı başarmış ve seyirciler o maçta 7 gol izlemişti. Brondby’in artık kaybedeceği bir şey yok. Tur atlamak için goller bulmak zorundalar. Genk de boş durmayacaktır. Ben yine gollü ve keyifli bir maç bekliyorum. Tahminimiz 2.5 gol üstü.

650 Fc Steaua Bükreş – Rapid Vienna

İlk maçı 3-1 kaybeden S.Bükreş’in bu maçta risk alıp goller bulmaktan başka çaresi yok. Rapid Wien’in rakibin risk alacağı dakikalarda bulduğu pozisyonları değerlendirmesi halinde gol bulma ihtimali yüksek duruyor. Ben yine bu maçta da en az 3 gol izleyeceğimizi düşünüyorum. Tahminimiz 2.5 gol üstü.

 

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here