Ana sayfa Banko Maçlar 21 Ağustos Salı Şampiyonlar Ligi Tahminleri

21 Ağustos Salı Şampiyonlar Ligi Tahminleri

banko-tahminlerBirçok özel yazılımı ve uzman editör ekibi ile kısa zaman içerisinde en iyi banko tahminler sitesi olma yolunda hızla ilerliyoruz. İddaa’da kazanmak için BankotahminTR.com size yeter! Banko maçlar, hazır kuponlar ve en çok oynanan maçlar listelerimizle kazanç rehberiniz olmaya devam edeceğiz.

İşte 21.08.2018 Banko Maç Tahminleri :


483 Bate Borisov – Psv Eindhoven

PSV, lige geçen yıl bıraktığı gibi başladı. Her ne hikmetse ilk resmi maçında kupa finalini kaybetmesine rağmen sistemli, dengeli ve kazanan olarak. Takım, Cocu’dan sonra Van Bommel ile de 4-3-3’ün hakkını vere vere icra etme niyetinde. Belarus’un ağır abisi BATE ise Helsinki ve Karabağ derken kendini burada buldu. Son dönemde sinir bozucu şekilde yenilmemeyi huy edindiler. İlk gaye PSV’yi durdurmak. Bunu ilk devre yapabilirler. Haliyle Hollandalılara da yarar bu durum. Hemen oynayın.

484 Benfica – Paok

Benfica önceki turda temsilcimiz Fenerbahçe’yi eledi. Portekiz ekibi eleme turları için ciddi anlamda güçlü bir ekip. Birbirlerini iyi tanıyan ve birlikte oynamaya alışık bir takım olduklarını söylemek gerekir. Evlerinde tıpkı Fenerbahçe maçında olduğu gibi yine topun hakimi onlar olacaktır. Tempoyu istedikleri şekilde ayarlayacak, oyuna hükmedecek bir Benfica izleyeceğiz. Sezona sallantılı başlayan Facundo Ferreyra takımının Boavista deplasmanında oynadığı maçta bulduğu golle moral topladı. Orta alanda mücadele eden oyunculardan Pizzi de çok formda. Yunan ekibi PAOK ise çok zorlu bir yoldan buraya kadar geldi. Önce Basel’i her iki maçta da yenerek elediler. Sonrasında ise Rus ekibi Spartak Moskova’yı dize getirdiler. Ancak bu maçın atmosferi çok daha farklı olacak. Estadio da Luz’da onları sert bir müsabaka bekliyor. Benfica evinde ne yapıp edip kazanır, rövanşa avantajlı bir sonuçla gider. Tıklayın.

485 Kızıl Yıldız – Salzburg

Bir dönemin efsane takımı Kızıl Yıldız, Şampiyonlar Ligi’nin kapısına dayandı. Sırasıyla Spartaks Jurmala, Suduva ve Spartak Trnava’yı elediler. Özellikle son turda Spartak Trnava karşısında fazlasıyla zorlandılar. Ligde bu hafta Napredak ile oynamaları gereken mücadele Salzburg ile oynayacakları maç nedeniyle ertelendi. Dinlenme imkanı da buldular. Bu sezon oynadıkları 10 resmi maçın 9’unda skor üretmeyi başardılar. Nemanja Radonjic ve Ben Nabouhane oldukça formda görünüyor. Evlerinde gol atmak onlar için çok değerli olacak. Ancak karşılarında gol yollarında problem yaşamayan bir takım var. Turun favorisi konumundaki Salzburg bu deplasmanda skor üretirse benim için sürpriz olmaz. Gözler özellikle Munas Dabbur’un üstünde olacak. Önceki turda Shkendija’yı iki maçta da yenerek elemişlerdi. Bu mücadelede de mutlaka gol atacaklardır. İki ekip de skora katkı verir. Karşılıklı goller öncelikli tercihimiz olacak. Yüksek orandan oynamak için tıklayın.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here