Ana sayfa Banko Maçlar İsveç – Avusturya Maç Tahmini 12.09.2023

İsveç – Avusturya Maç Tahmini 12.09.2023

2023-09-12 21:45 tarihinde oynanacak olan İsveç – Avusturya karşılaşması Friends Arena stadında oynanacak. Hakemliği Serdar Gozubuyuk tarafından yapılacak olan karşılaşmanın sonucu heyecanla bekleniyor.

Avusturya – İsveç Maçı Önemli İstatistikler

Avusturya – İsveç arasında yapılan son maçta Avusturya maç sonunda 2 gol atarken, İsveç ise 0 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. 2023-09-09 16:00 tarihinde yapılan İsveç – Estonya karşılaşmasında maç (Estonya [0 – 5] İsveç) olarak bitmişti. Avusturya oynadığı son karşılaşmada Moldova ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (Avusturya [1 – 1] Moldova) olarak sonlanmıştı. Avrupa Şamp. Elemeleri, I Grubu 3. sırada yerini koruyan İsveç bu sezonda ligte oynadığı 4 maçta toplamda 10 gol atarken, 5 gol yedi. 2 maçı kazanırken, 0 maçta berabere kaldı ve 2 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 50. Avrupa Şamp. Elemeleri, I Grubu 2. sırada yerini koruyan Avusturya bu sezonda ligte oynadığı 4 maçta toplamda 9 gol atarken, 3 gol yedi. 3 maçı kazanırken, 1 maçta berabere kaldı ve 0 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 75.

İsveç – Avusturya Sakat ve Cezalı Listesi

İsveç için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.
Avusturya için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.

EDİTÖR ANALİZİ:
İsveç grupta ilk 2’ye girmek istiyorsa bu maçtan mutlaka 3 puan çıkarmalı. Deplasmanda 2-0 kaybettikleri Avusturya önünde stres seviyesi yüksek bir maça çıkacaklar. Son maçlarında Estonya’yı 5-0 yenseler de bu karşılaşmanın dinamikleri çok daha farklı olacak. Konuk ekip için 1 puanın fazlasıyla yeterli olacağını belirtmek gerek. Bu durum Avusturya’nın maça bakış açısını da şekillendirecektir. İlk devrede taraflar kontrollü bir oyun sergileyebilir. Soyunma odasına eşitlikle gidilmesi beni şaşırtmaz.

İDDAA KODU: 1240146
TAHMİN: İlk Yarı Sonucu: İY X
ORAN: 1.79

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here