Ana sayfa Banko Maçlar 16 Nisan Pazartesi Banko Tahminler

16 Nisan Pazartesi Banko Tahminler

banko tahminler16 Nisan Pazartesi gününe özel banko tahminler ile karşınızdayız. Kazançlı geçen cumartesi ve pazar günlerinin ardından, bugün nispeten zayıf bir program olsa da ince eleyip sık dokuduğumuz önerilerimizle banko kuponlarınızda sizlere yardımcı olmaya çalışacağız.

Hammarby – Brommapojkarna

Brommapojkarna geçtiğimiz hafta Hacken gibi zorlu bir rakibi rahat geçmiş görünse de Hacken’in erken eksik kalması onları ekmeğine yağ sürmüştü. Bu yüzden o karşılaşmayı değerlendirme dışı bırakmamız biraz daa doğru olacaktır. Lige iyi başlayan Hammarby ev sahibi avantajı ile beraber kazanmak için sahada olacaktır. Bunu başaracaklarını düşünüyorum. Oran oldukça cazip. 2.5 ÜST de alternatif seçim olur.

Tahmin: MS 1
Oran: 1.40

Osmanlıspor – Trabzonspor

Osmanlıspor, ligde kalmak istiyorsa Trabzonspor’u yenmek zorunda. Hatta bundan sonra her maçı son maç gibi oynamalılar. Ligin zayıf takımlarına karşı üstün oynamayı başarıp iki galibiyet aldılar. Ne var ki son haftalarda oyun, istikrarlı ve tehdit edici değil. Dalgalanmalar oluyor. Bazen baskıdan kurtulamıyor, bazen topu nasıl kullanacağını bilemiyorlar. İyi oynadığı dönemlerdeyse gol atmak zorundalar. Trabzonspor başkanlık seçimi sonrası yeni bir motivasyonla oynayacaktır. KG olur bahsini mantıklı buluyorum.

Tahmin: Karşılıklı Gol Var
Oran: 1.45

Mainz – Freiburg

Almanya Bundesliga’da haftanın kapanışını alt sıradaki iki takım yapıyor. Freiburg son 6 maçında 4 mağlubiyet, 2 beraberlik yaşayarak yine kendini ateş hattına attı. Bunda en büyük etken son 9 maçta atılan sadece 4 golün olması. Gol yollarındaki sorunlar çözülmez ise Freiburg’u çok zor haftalar bekliyor. Playout sıralamasındaki Mainz da 6 maçtır kazanamıyor, son iki maçtaki beraberlikler de çok yeterli görünmüyor. Orada da bir gol sıkıntısı var. Zaten gergin geçmesi muhtemel olan bu karşılaşmada gollerin de bir rol oynayacağını düşünmüyorum. Az gollü bir maç izleme ihtimalimiz yüksek görünüyor.

Tahmin: 2.5 ALT
Oran: 1.45

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here