Ana sayfa Banko Maçlar Saint Louis City SC – Colorado Rapids Maç Tahmini 02.07.2023

Saint Louis City SC – Colorado Rapids Maç Tahmini 02.07.2023

Citypark stadında oynanacak olan Saint Louis City SC – Colorado Rapids karşılaşması 2023-07-02 03:30 tarihinde yapılacak. Maçın hakemi ise Fotis Bazakos olacak

Colorado Rapids – Saint Louis City SC Maçı Önemli İstatistikler

Colorado Rapids – Saint Louis City SC arasında yapılan son maçta Colorado Rapids maç sonunda 1 gol atarken, Saint Louis City SC ise 1 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. 2023-06-25 02:30 tarihinde yapılan Saint Louis City SC – San Jose Earthquakes karşılaşmasında maç (San Jose Earthquakes [1 – 2] Saint Louis City SC) olarak bitmişti. Colorado Rapids oynadığı son karşılaşmada Los Angeles Galaxy ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (Colorado Rapids [0 – 0] Los Angeles Galaxy) olarak sonlanmıştı. ABD Major Lig Playoff sıralamasında 32 puan ile 1. sırada yerini alan Saint Louis City SC bu sezonda 19 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 37 gol attı ve 24 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 10 maçı kazanırken, 2 maçta berabere kaldı ve 7 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %53. ABD Major Lig Playoff 14. sırada yerini koruyan Colorado Rapids bu sezonda ligte oynadığı 19 maçta toplamda 14 gol atarken, 27 gol yedi. 2 maçı kazanırken, 8 maçta berabere kaldı ve 9 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 11.

Saint Louis City SC – Colorado Rapids Sakat ve Cezalı Listesi

Saint Louis City SC takımındaki eksik oyuncular:
Tomas Ostrak: Sarı Kart Cezalısı
Joao Klauss: Uyluk Sakatlığı
Eduard Löwen: Uyluk Sakatlığı
Colorado Rapids takımındaki eksik oyuncular:
Bryan Acosta: Ülkesinin Milli Takım Kadrosunda
Moise Bombito: Ülkesinin Milli Takım Kadrosunda
Alex Gersbach: Antrenman Eksikliği
Jack Price: Aşil Tendonu Sakatlığı
Max Alves: Kadro Dışı

YAZARIMIZIN YORUMU:
Konferans lideri ile konferans sonuncusunun mücadelesi olacak. St. Louis bir düşüş içindeydi ama son maçta San Jose deplasmanında 2-1 kazanarak morallendi. Diğer yanda Colorado sadece bu konferansın değil, ligin en az puan toplayan ekibi. Son 6 resmi maçın 5’inde gol bile atamadılar. St. Louis puan kaybetmez.

İDDAA KODU: 1147570
TAHMİN: Maç Sonucu: MS 1
ORAN: 1.61

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here