Ana sayfa Banko Maçlar Newcastle Utd – Leicester City Maç Tahmini 22.05.2023

Newcastle Utd – Leicester City Maç Tahmini 22.05.2023

St James’ Park stadında oynanacak olan İngiltere İngiltere Premier Lig Newcastle United FC – Leicester City FC karşılaşması 2023-05-22 22:00 tarihinde yapılacak. Hakemliği Andre Marriner tarafından yapılacak olan karşılaşmanın sonucu heyecanla bekleniyor.

Newcastle United FC – Leicester City FC Maçı Önemli İstatistikler

Newcastle United FC – Leicester City FC arasında yapılan son maçta Newcastle United FC maç sonunda 2 gol atarken, Leicester City FC ise 0 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. Newcastle United FC 2023-05-18 18:30 tarihinde oynadığı son maçta Brighton & Hove Albion FC ile karşılaşmıştı. Bu maç (Newcastle United FC [4 – 1] Brighton & Hove Albion FC) olarak sonuçlanmıştı. Leicester City FC oynadığı son karşılaşmada Liverpool ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (Leicester City FC [0 – 3] Liverpool) olarak sonlanmıştı. İngiltere Premier Lig 3. sırada yerini koruyan Newcastle United FC bu sezonda ligte oynadığı 36 maçta toplamda 67 gol atarken, 32 gol yedi. 19 maçı kazanırken, 12 maçta berabere kaldı ve 5 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 53. İngiltere Premier Lig sıralamasında 30 puan ile 19. sırada yerini alan Leicester City FC bu sezonda 36 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 49 gol attı ve 67 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 8 maçı kazanırken, 6 maçta berabere kaldı ve 22 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %22.

Newcastle United FC – Leicester City FC Sakat ve Cezalı Listesi

Newcastle United FC takımındaki eksik oyuncular:
Sean Longstaff: Ayağından Sakat
Ryan Fraser: Maç Kadrosuna Alınmadı
Jamaal Lascelles: Baldırından Sakat
Matt Ritchie: Diz Sakatlığı
Jacob Murphy: Kasığından Sakat
Joelinton: Şüpheli

Leicester City FC takımındaki eksik oyuncular:
Çağlar Söyüncü: Diz Ardı Kirişinden Sakat
Danny Ward: El Parmağı Kırık
Kieran Dewsbury-Hall: Ayak Bileğinden Sakat
Kelechi Iheanacho: Kasığından Sakat
James Justin: Aşil Tendonu Sakatlığı

EDİTÖR ANALİZİ:
Newcastle, hafta içi fikstüründe Brighton karşısında 4-1 kazandı. İlk yarıda çok baskın bir oyun oynayan Newcastle’de Almiron, Isak ve Bruno’nun maç içerisindeki performansı göz doldurdu. Ayrıca duran top hücumlarında da istikrarlı bir görüntü çizen Newcastle, iç sahada arka arkaya ikinci galibiyetini alabilecek form düzeyine ulaşmış durumda. Leicester City’de ise işler her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Ligde kalma umutları her geçen gün tükenen Leicester, son olarak Liverpool’a 0-3 kaybetti ve arka arkaya ikinci galibiyetini alırken bu karşılaşmalarda toplan sekiz gol yemiş oldu. Sezonun ilk maçında da rakibini 0-3 yenen Newcastle’nin bu karşılaşmada da rakibine karşı aynı performansı göstermesini bekliyorum. Maç sonu bir ve 2.5 gol üstü tercihini sizlere öneriyorum.

İDDAA KODU: 1100763
TAHMİN: MS&Toplam Gol(2,5) 1 & Üst
ORAN: 1.60

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here