Ana sayfa Banko Maçlar Dinamo Moskova – Akhmat Grozny Maç Tahmini 14.05.2023

Dinamo Moskova – Akhmat Grozny Maç Tahmini 14.05.2023

Rusya Premier Lig FK Dinamo Moscow – RFK Akhmat Grozny karşılaşması 2023-05-14 16:30 tarihinde oynanacak. FK Dinamo Moscow – RFK Akhmat Grozny karşılaşmasının hakemi Vladimir Moskalev olacak.

RFK Akhmat Grozny – FK Dinamo Moscow Maçı Önemli İstatistikler

Bu iki takım arasında yapılan son karşılaşmada ev sahipliğini yapan RFK Akhmat Grozny toplamda 2 gol atarken, FK Dinamo Moscow ise 1 gol atmıştı. FK Dinamo Moscow oynadığı son maçta FK Khimki ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmada oyun (FK Khimki [0 – 1] FK Dinamo Moscow) olarak sonuçlanmıştı. RFK Akhmat Grozny oynadığı son karşılaşmada Torpedo Moskova ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (Torpedo Moskova [1 – 5] RFK Akhmat Grozny) olarak sonlanmıştı. Rusya Premier Lig 7. sırada yerini koruyan FK Dinamo Moscow bu sezonda ligte oynadığı 26 maçta toplamda 44 gol atarken, 35 gol yedi. 12 maçı kazanırken, 6 maçta berabere kaldı ve 8 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 46. Rusya Premier Lig sıralamasında 43 puan ile 5. sırada yerini alan RFK Akhmat Grozny bu sezonda 26 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 41 gol attı ve 34 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 13 maçı kazanırken, 4 maçta berabere kaldı ve 9 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %50.

FK Dinamo Moscow – RFK Akhmat Grozny Sakat ve Cezalı Listesi

FK Dinamo Moscow için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.
RFK Akhmat Grozny takımındaki eksik oyuncular:
Milos Satara: Diz Sakatlığı
Evgeni Kharin: Bacağından Sakat
Bernard Berisha: Bacağından Sakat
Lechi Sadulaev: Diz Sakatlığı
Ivan Oleinikov: Adale Problemi

YAZARIMIZIN YORUMU:
Zor bir ihtimal olsa da iki ekibin de son 4 haftaya girilirken ilk 4 sıra için hedefi bulunuyor. Beraberlik iki tarafa da yaramaz. Bu sebepten dolayı da aksiyonu bol bir karşılaşma olmasını bekliyorum. Tercihim KGV.

İDDAA KODU: 1073973
TAHMİN: Karşılıklı Gol Var
ORAN: 1.50

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here