Ana sayfa Banko Maçlar Arsenal – Brighton Maç Tahmini 14.05.2023

Arsenal – Brighton Maç Tahmini 14.05.2023

2023-05-14 18:30 tarihinde oynanacak olan İngiltere İngiltere Premier Lig Arsenal FC – Brighton & Hove Albion FC karşılaşması Emirates Stadyumu stadında oynanacak. Hakemliği Andrew Madley tarafından yapılacak olan karşılaşmanın sonucu heyecanla bekleniyor.

Brighton & Hove Albion FC – Arsenal FC Maçı Önemli İstatistikler

Bu iki takım arasında yapılan son karşılaşmada ev sahipliğini yapan Brighton & Hove Albion FC toplamda 2 gol atarken, Arsenal FC ise 4 gol atmıştı. Arsenal FC 2023-05-07 15:30 tarihinde oynadığı son maçta Newcastle United FC ile karşılaşmıştı. Bu maç (Newcastle United FC [0 – 2] Arsenal FC) olarak sonuçlanmıştı. 2023-05-08 16:30 tarihinde yapılan Brighton & Hove Albion FC – Everton FC karşılaşmasında maç (Brighton & Hove Albion FC [1 – 5] Everton FC) olarak bitmişti. İngiltere Premier Lig sıralamasında 81 puan ile 2. sırada yerini alan Arsenal FC bu sezonda 35 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 83 gol attı ve 39 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 25 maçı kazanırken, 6 maçta berabere kaldı ve 4 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %71. İngiltere Premier Lig sıralamasında 55 puan ile 7. sırada yerini alan Brighton & Hove Albion FC bu sezonda 33 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 63 gol attı ve 45 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 16 maçı kazanırken, 7 maçta berabere kaldı ve 10 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %48.

Arsenal FC – Brighton & Hove Albion FC Sakat ve Cezalı Listesi

Arsenal FC takımında oynayamayacakların listesi:
Mohamed Elneny: Diz Sakatlığı
William Saliba: Sırtından Sakat
Takehiro Tomiyasu: İç Yan Bağı Yırtık
Brighton & Hove Albion FC takımındaki eksik oyuncular:
Jeremy Sarmiento: Adale Problemi
Adam Lallana: Adale Problemi
Tariq Lamptey: Diz Sakatlığı

EDİTÖR ANALİZİ:
Arsenal, Chelsea ve Newcastle maçlarını kazanarak şampiyonluk yarışında kaybettikleri ivmeyi tekrar yakaladı. Özellikle savunmada gösterilen iyi performansın yanı sıra orta saha kurgusunun hücumdaki baskın yapısı Arsenal’i tekrar yarışın içine soktu. Brighton ise Everton karşısında ağır bir mağlubiyet aldı. Hücumda top paylaşımını doğru yapmayan ve çok fazla top kaybı yaşayan Brighton kontra atakları karşılayamadı. Geçtiğimiz iki maçın baskın görüntüsünden uzak olan Brighton’un bu karşılaşmada daha az top kaybı yapmasını bekliyorum. Fakat Arsenal’in yakalamış olduğu form durumu ve rakip yarı alanda Brighton kadar tempolu pres yapabilmelerinden yola çıkarak ev sahibi ekibin galibiyetini sizlere öneriyorum.

İDDAA KODU: 1073461
TAHMİN: Maç Sonucu 1
ORAN: 1.54

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here