Ana sayfa Banko Maçlar 9 Nisan Pazartesi Banko Tahminler

9 Nisan Pazartesi Banko Tahminler

9 Nisan Pazartesi gününe özel banko tahminler ile karşınızdayız. İddaa’da bülten kısıtlı olduğundan, en güvendiğimiz seçimleri ön planda tutmaya çalıştık. Bahislerinizde bol şanslar dileriz…

CSKA MOSKOVA – DINAMO MOSKOVA

Moskova derbisinde şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen CSKA Moskova evinde Dinamo Moskova’yı ağırlıyor. İç sahada 5 maçtır kaybetmeyen CSKA Moskova, son 3 maçta kazanarak sahadan ayrıldı. Playout sınırının averajla üzerinde bulunan Dinamo Moskova deplasmanda 7 maçtır kazanamıyor, toplamda 5 maçtır kaybetmiyor. Devre arasında kadrosunu güçlendiren Dinamo, ligde kalmak adına form grafiğini yukarıya çekti. Geçen hafta Arsenal Tula’yı devirmeyi başararak önemli bir eşiği atladılar ancak CSKA Moskova maçın net favorisi.

Tahmin: CSKA Moskova kazanır
Oran: 1.35

GENÇLERBİRLİĞİ – GALATASARAY

Gençlerbirliği ligin kötü takımlarından biri olduğunu matematiksel olarak kanıtlıyor. Yüzde 41 ile topa sahip olan Ankara ekibi, yüzde 70 pas isabetiyle iki alanda da lig sonuncusu. Takım akıl almaz top kayıpları yapıyor. Başta sol bek kaptan Uğur Çiftçi olmak üzere Elvis Manu, Ahmet Oğuz, Zeki Yavru ve Aydın Karabulut yüzdeleri epey aşağıya çeken isimler. İç sahadaki son Akhisar maçında rakibin beceriksizliğine, uzatmanın son saniyelerinde gelen şans golü de eklenince 1 puanı kurtarmışlardı. Geçen hafta ise normal olarak Y.Malatya karşısında dağıldılar. Bu bağlamda Galatasaray’ın kazanamaması cidden sürpriz olur. Ev sahibi kolay pes etmez ancak güçleri de yetmeyecektir. Tercihim formda olan sarı-kırmızılıların kazanacağı yönünde.

Tahmin: Galatasaray kazanır
Oran: 1.30

VILLARREAL – ATH.BILBAO

Atl.Madrid’i yenen Villarreal, Malaga deplasmanında tanınmayacak haldeydi. Rakibe verilen pozisyonların yanı sıra sadece 1 isabetli şut çekmeleri bundan sonra maç seçeceklerinin kanıtıydı. Diğer yandan A.Bilbao ise sezon başından beri kötü. Valverde döneminde zengin hücum opsiyonlarına sahip olan konuk ekibin şu anki tek ofansif taktiği Inaki’nin koşuları. Villarreal’in hızlı kanat bekleri, ligin ilk yarısındaki gibi o alanı Inaki’ye bırakmayabilir. Amaçsız, keyifsiz, az pozisyonlu bir 90 dakika bizi bekliyor.

Tahmin: 2.5 ALT
Oran: 1.50

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here