Ana sayfa Banko Maçlar Ümraniyespor – Sivasspor Maç Tahmini 07.05.2023

Ümraniyespor – Sivasspor Maç Tahmini 07.05.2023

2023-05-07 13:30 tarihinde oynanacak olan Ümraniyespor – Sivasspor karşılaşması Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi stadında oynanacak. Hakemliği Burak Seker tarafından yapılacak olan karşılaşmanın sonucu heyecanla bekleniyor.

Sivasspor – Ümraniyespor Maçı Önemli İstatistikler

Bu iki takım arasında yapılan son karşılaşmada ev sahipliğini yapan Sivasspor toplamda 2 gol atarken, Ümraniyespor ise 2 gol atmıştı. Ümraniyespor oynadığı son maçta Alanyaspor ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmada oyun (Alanyaspor [1 – 0] Ümraniyespor) olarak sonuçlanmıştı. Sivasspor 2023-05-03 17:30 tarihinde oynadığı son maçta Fenerbahçe İstanbul ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmanın sonucu (Sivasspor [0 – 0] Fenerbahçe İstanbul) olmuştu. Türkiye Süper Ligi sıralamasında 23 puan ile 18. sırada yerini alan Ümraniyespor bu sezonda 30 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 38 gol attı ve 55 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 5 maçı kazanırken, 8 maçta berabere kaldı ve 17 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %17. Türkiye Süper Ligi 11. sırada yerini koruyan Sivasspor bu sezonda ligte oynadığı 31 maçta toplamda 42 gol atarken, 45 gol yedi. 10 maçı kazanırken, 7 maçta berabere kaldı ve 14 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 32.

Ümraniyespor – Sivasspor Sakat ve Cezalı Listesi

Ümraniyespor takımındaki eksik oyuncular:
Serkan Kırıntılı: Kadro Dışı
Kartal Kayra Yılmaz: Şüpheli
Durel Avounou: Şüpheli
Mert Yılmaz:
Sivasspor takımındaki eksik oyuncular:
Samba Camara: Şüpheli
Aaron Appindangoye: Şüpheli
Alaaddin Okumuş: Şüpheli
Robin Yalçın: Şüpheli
Ali Şaşal Vural:

YAZARIMIZIN YORUMU:
Sivasspor, son lig maçında Fenerbahçe’ye kaybetti ve hafta içerisinde yine Fenerbahçe’ye karşı kupada 0-0’lık beraberlik aldı. Bu son iki maçtaki sonuca rağmen sezonun bu bölümünde ben daha iyi futbol oynadıklarını düşünüyorum. Takımın sezon başından bu yana en büyük problemi Gradel’in yaratıcılığına çok bağımlı kalması ve gelecek sezon yeni bir yapılanmayla bunu çözmeleri gerekiyor. Ümraniyespor için ise ben artık pek umutlu değilim. Deplasman ekibinden galibiyet bekliyorum. Önerim maç sonucu 2

İDDAA KODU: 1056640
TAHMİN: Maç Sonucu 2
ORAN: 2.09

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here