Ana sayfa Banko Maçlar Barcelona – Osasuna Maç Tahmini 02.05.2023

Barcelona – Osasuna Maç Tahmini 02.05.2023

Camp Nou stadında oynanacak olan Barcelona – CA Osasuna karşılaşması 2023-05-02 20:30 tarihinde yapılacak. Maçın hakemi ise Javier Iglesias Villanueva olacak

CA Osasuna – Barcelona Maçı Önemli İstatistikler

CA Osasuna – Barcelona arasında yapılan son maçta CA Osasuna maç sonunda 1 gol atarken, Barcelona ise 2 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. 2023-04-29 19:00 tarihinde yapılan Barcelona – Real Betis Sevilla karşılaşmasında maç (Barcelona [4 – 0] Real Betis Sevilla) olarak bitmişti. CA Osasuna oynadığı son karşılaşmada Real Sociedad San Sebastian ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (CA Osasuna [0 – 2] Real Sociedad San Sebastian) olarak sonlanmıştı. LaLiga sıralamasında 79 puan ile 1. sırada yerini alan Barcelona bu sezonda 32 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 59 gol attı ve 11 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 25 maçı kazanırken, 4 maçta berabere kaldı ve 3 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %78. LaLiga sıralamasında 44 puan ile 9. sırada yerini alan CA Osasuna bu sezonda 32 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 29 gol attı ve 34 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 12 maçı kazanırken, 8 maçta berabere kaldı ve 12 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %38.

Barcelona – CA Osasuna Sakat ve Cezalı Listesi

Barcelona takımındaki eksik oyuncular:
Sergi Roberto: Adale Problemi
CA Osasuna takımında oynayamayacakların listesi:
Darko Brasanac: Çapraz Bağlarından Sakat
Abde Ezzalzouli: Statü Gereği
David Garcia: Burnundan Sakat
Nacho Vidal: Antrenman Eksikliği
Jon Moncayola: Sarı Kart Cezalısı

YAZARIMIZIN YORUMU:
La Liga’da üst üste ikinci hafta içi fikstürü oynanıyor. Barcelona pazar günü yine Camp Nou’da Betis’i 4-0 mağlup ederken rakibin ilk yarıda gördüğü kırmızı kart sayesinde görece kolay bir 90 dakika çıkardı. Raphinha performansıyla Dembele’nin yokluğunu hissettirmiyor. Yavaş yavaş toparlanan Lewandowski de gol krallığı yarışı sebebiyle ekstra motivasyonla sahada olabilir. Altı hafta kala zirvede 11 puanlık avantaja sahip olan Katalanlar bir yandan da 38 maç üzerinden oynanan sezonlar için Deportivo’yla Atletico Madrid’in paylaştığı en az gol yeme rekorunu (18) kovalıyor. Derbide Sociedad’a kaybeden Osasuna hafta sonu Kral Kupası finaline çıkacak. 11 gün içinde dördüncü kez sahada olacaklar. Bu karşılaşmayı hedef maç olarak gördüklerini düşünmüyorum. Tahminim en fazla üç golün çıkacağı bir Barça galibiyeti.

İDDAA KODU: 1052606
TAHMİN: MS&Toplam Gol(3,5) 1 & Alt
ORAN: 1.72

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here