Ana sayfa Banko Maçlar Partizan – Real Madrid Maç Tahmini 02.05.2023

Partizan – Real Madrid Maç Tahmini 02.05.2023

Stark Arena stadında oynanacak olan KK Partizan NIS Belgrade – Real Madrid karşılaşması 2023-05-02 21:30 tarihinde yapılacak.

Real Madrid – KK Partizan NIS Belgrade Maçı Önemli İstatistikler

Real Madrid – KK Partizan NIS Belgrade arasında yapılan son maçta Real Madrid maç sonunda 80 sayı atarken, KK Partizan NIS Belgrade ise 95 sayı ile karşılaşmayı tamamlamıştı. 2023-04-27 18:45 tarihinde yapılan KK Partizan NIS Belgrade – Real Madrid karşılaşmasında maç (Real Madrid [80 – 95] KK Partizan NIS Belgrade) olarak bitmişti. 2023-04-30 10:30 tarihinde yapılan Real Madrid – Zaragoza karşılaşmasında maç (Real Madrid [93 – 86] Zaragoza) olarak bitmişti.

KK Partizan NIS Belgrade – Real Madrid Sakat ve Cezalı Listesi

KK Partizan NIS Belgrade için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.
Real Madrid için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.

EDİTÖR ANALİZİ:
Partizan, Real Madrid karşısında deplasmanda üst üste iki maçı da kazanarak Final-Four yolunda dev bir adım attı. Ancak serinin ikinci maçının son bölümünde yaşanan kavga basketbolun önüne geçti. İki cephede de alınan cezalar nedeniyle eksikler olacak. Ancak bu durumun, oldukça geniş bir rotasyona sahip Real Madrid açısından çok da soru olacağını düşünmüyorum. İspanyol ekibinde en büyük sorun oyun kalitesi… Partizan’da iki kilit isimden Punter 2, Lessort ise 1 maç ceza aldı. Yabusele’in yere savurduğu ve bu yüzden ayak bileğinden sakatlık yaşayan Dante Exum’un ise durumunun iyi olduğu ve oynayabileceği açıklandı. Real Madrid’de ise dizinden sakat olan Tavares takımla birlikte Belgrad’a seyahat etti ancak oynayıp oynamayacağı henüz belirsiz… Bunun yanında Causeur hasta, Yabusele 5 maç, Deck ise 1 maç ceza aldığı için sahada olamayacaklar. Bunun yanında ilk maçtaki olaylar sonrası Real’i, Stark Arena’da her zamankinden daha zorlu bir atmosfer bekliyor olacak. Partizan’ın iki önemli eksiğe karşın hala kazanabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum. Ev sahibi takımın kaybetse de 5 sayı fark yemeyeceğini tahmin ediyorum.

İDDAA KODU: 1092318
TAHMİN: Hnd. MS (4,5 : 0) 1
ORAN: 1.60

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here