Ana sayfa Banko Maçlar Ath Bilbao – Sevilla Maç Tahmini 27.04.2023

Ath Bilbao – Sevilla Maç Tahmini 27.04.2023

İspanya LaLiga Athletic de Bilbao – Sevilla karşılaşması 2023-04-27 23:00 tarihinde San Mames stadında oynanacak. Athletic de Bilbao – Sevilla karşılaşmasının hakemi Alejandro Jose Hernandez Hernandez olacak.

Sevilla – Athletic de Bilbao Maçı Önemli İstatistikler

Sevilla – Athletic de Bilbao arasında yapılan son maçta Sevilla maç sonunda 1 gol atarken, Athletic de Bilbao ise 1 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. 2023-04-22 14:15 tarihinde yapılan Athletic de Bilbao – Almeria karşılaşmasında maç (Almeria [1 – 2] Athletic de Bilbao) olarak bitmişti. Sevilla 2023-04-23 19:00 tarihinde oynadığı son maçta Villarreal ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmanın sonucu (Sevilla [2 – 1] Villarreal) olmuştu. LaLiga sıralamasında 46 puan ile 7. sırada yerini alan Athletic de Bilbao bu sezonda 30 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 42 gol attı ve 30 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 13 maçı kazanırken, 7 maçta berabere kaldı ve 10 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %43. LaLiga 12. sırada yerini koruyan Sevilla bu sezonda ligte oynadığı 30 maçta toplamda 37 gol atarken, 45 gol yedi. 10 maçı kazanırken, 8 maçta berabere kaldı ve 12 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 33.

Athletic de Bilbao – Sevilla Sakat ve Cezalı Listesi

Athletic de Bilbao takımındaki eksik oyuncular:
Mikel Vesga: Sarı Kart Cezalısı
Oier Zarraga: Sarı Kart Cezalısı
Iker Muniain: Adale Problemi
Jon Morcillo: Köprücük Kemiği Kırık
Inigo Lekue: Uyluk Sakatlığı
Sevilla takımındaki eksik oyuncular:
Marcao: Uyluk Sakatlığı
Joan Jordan: Aşil Tendonu Sakatlığı

EDİTÖR ANALİZİ:
Athletic Bilbao, Kral Kupası’na yarı finalde veda ettikten sonra çıktığı üç lig maçını da kazandı. Hem Betis hem de Villarreal’in kayıplarıyla beşincilik yolunda umutlandılar ki kalan fikstürde doğrudan rakipleriyle karşılaşacakları için kendi göbeklerini kesme şansları olacak. Orta sahada Vesga’yla Zarraga cezalı olsa da Garcia ve Herrera gibi alternatiflerle kaliteyi koruyabileceklerini düşünüyorum. Sevilla 12 günde dördüncü maçına çıkıyor. Son dönemde yakaladıkları çıkışı göz ardı etmemek lazım ancak diğer yandan Marcao’nun tekrar sakatlanmasıyla özellikle savunma performansları sallantılı. Kaldı ki son Villarrael maçında galibiyete rağmen vasatı aşamadılar. En Nesyri ve Ocampos gibi gol ayakları fazla süre almadığı için daha diri olabilir. Bu açıdan iki ekibin de ileri uçta etkili olabileceğini tahmin ediyorum. Önceliğim goller.

İDDAA KODU: 1045540
TAHMİN: Toplam Gol 2,5 Üst
ORAN: 1.85

Bütün maç istatistikleri için sitemizi takip etmeye devam edin.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here