Ana sayfa Banko Maçlar Tottenham – Man. Utd Maç Tahmini 27.04.2023

Tottenham – Man. Utd Maç Tahmini 27.04.2023

Sitemizde her güne özel banko maçlar ve banko kuponlar bulabilirsiniz. İddaa’da kazanmak için günün bankosu seçimlerimiz sizlere yeter. Sitemizi takip ederek siz de kazancınızı arttırın. Avrupada En Çok Oynanan Maçlar, Oranı Düşen Maçlar, Kesin Gelecek Garanti Maçlar, Spor Toto Tahminleri ve daha fazlası ücretsiz olarak yayında.

İngiltere İngiltere Premier Lig Tottenham – Manchester United FC karşılaşması 2023-04-27 22:15 tarihinde Tottenham Hotspur Stadium stadında oynanacak. Tottenham – Manchester United FC karşılaşmasının hakemi Anthony Taylor olacak.

Manchester United FC – Tottenham Maçı Önemli İstatistikler

Manchester United FC – Tottenham arasında yapılan son maçta Manchester United FC maç sonunda 2 gol atarken, Tottenham ise 0 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. Tottenham 2023-04-23 13:00 tarihinde oynadığı son maçta Newcastle United FC ile karşılaşmıştı. Bu maç (Newcastle United FC [6 – 1] Tottenham) olarak sonuçlanmıştı. Manchester United FC oynadığı son karşılaşmada Brighton & Hove Albion FC ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (Brighton & Hove Albion FC [0 – 0] Manchester United FC) olarak sonlanmıştı. İngiltere Premier Lig 6. sırada yerini koruyan Tottenham bu sezonda ligte oynadığı 32 maçta toplamda 58 gol atarken, 51 gol yedi. 16 maçı kazanırken, 5 maçta berabere kaldı ve 11 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 50. İngiltere Premier Lig sıralamasında 59 puan ile 4. sırada yerini alan Manchester United FC bu sezonda 30 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 46 gol attı ve 37 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 18 maçı kazanırken, 5 maçta berabere kaldı ve 7 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %60.

Tottenham – Manchester United FC Sakat ve Cezalı Listesi

Tottenham takımındaki eksik oyuncular:
Ben Davies: Diz Ardı Kirişinden Sakat
Rodrigo Bentancur: Ön Çapraz Bağı Yırtık
Emerson: Menisküs Problemi
Hugo Lloris: Kalçasından Sakat
Yves Bissouma: Ayak Bileğinden Sakat
Ryan Sessegnon: Diz Ardı Kirişinden Sakat
Clement Lenglet: Adale Problemi
Manchester United FC takımındaki eksik oyuncular:
Lisandro Martinez: Ayak Tarak Kemiğinde Kırık
Raphael Varane: Adale Problemi
Donny Van De Beek: Diz Sakatlığı
Alejandro Garnacho: Ayak Bileğinden Sakat
Scott McTominay: Antrenman Eksikliği
Bruno Fernandes: Antrenman Eksikliği

EDİTÖR ANALİZİ:
Newcastle karşısında 6-1 kaybeden Tottenham’da Cristian Stellini dönemi de sona erdi. Min-Son’un skor ve asist üretmediği zaman puan almakta zorlanan Tottenham’da Lloris’in de sakatlıktan formsuz dönmesi bu maç öncesinde Londra ekibinin uğraşması gereken bir başka saha içi problemi. Manchester United’da eksikler olmasına rağmen FA Kupası’nda penaltılara giden maçta Brighton’u eledi ve adını finale yazdırdı. Maguire oynamadığı zaman savunmada hata yapmayan ve skoru korumayı başaran Manchester United’ın Brighton maçındaki oyun kurgusu ile sahada olmasını bekliyorum. Son dört Tottenham maçını kazanan Manchester United’ın eksikleri olan ve teknik adam problemi yaşayan rakibi karşısında bu maçı da kazanmasını bekliyorum.

İDDAA KODU: 1046073
TAHMİN: Maç Sonucu 2
ORAN: 2.13

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here