Ana sayfa Banko Maçlar Manchester United – Everton Maç Tahmini 08.04.2023

Manchester United – Everton Maç Tahmini 08.04.2023

Old Trafford stadında oynanacak olan İngiltere İngiltere Premier Lig Manchester United FC – Everton FC karşılaşması 2023-04-08 14:30 tarihinde yapılacak. Hakemliği Michael Oliver tarafından yapılacak olan karşılaşmanın sonucu heyecanla bekleniyor.

Manchester United FC – Everton FC Maçı Önemli İstatistikler

Manchester United FC – Everton FC arasında yapılan son maçta Manchester United FC maç sonunda 3 gol atarken, Everton FC ise 1 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. 2023-04-05 19:00 tarihinde yapılan Manchester United FC – Brentford karşılaşmasında maç (Manchester United FC [1 – 0] Brentford) olarak bitmişti. Everton FC 2023-04-03 19:00 tarihinde oynadığı son maçta Tottenham ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmanın sonucu (Everton FC [1 – 1] Tottenham) olmuştu. İngiltere Premier Lig sıralamasında 53 puan ile 4. sırada yerini alan Manchester United FC bu sezonda 28 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 42 gol attı ve 37 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 16 maçı kazanırken, 5 maçta berabere kaldı ve 7 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %57. İngiltere Premier Lig 16. sırada yerini koruyan Everton FC bu sezonda ligte oynadığı 29 maçta toplamda 23 gol atarken, 41 gol yedi. 6 maçı kazanırken, 9 maçta berabere kaldı ve 14 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 21.

Manchester United FC – Everton FC Sakat ve Cezalı Listesi

Manchester United FC takımındaki eksik oyuncular:
Alejandro Garnacho: Ayak Bileğinden Sakat
Tom Heaton: Ayak Bileğinden Sakat
Donny Van De Beek: Diz Sakatlığı
Carlos Casemiro: Kırmızı Kart Cezalısı
Luke Shaw: Diz Ardı Kirişinden Sakat
Everton FC takımındaki eksik oyuncular:
Andros Townsend: Diz Sakatlığı
Dominic Calvert-Lewin: Uyluk Sakatlığı
Abdoulaye Doucoure: Kırmızı Kart Cezalısı

YAZARIMIZIN YORUMU:
Manchester United, Newcastle deplasmanında çok kötü bir performans göstererek kaybettiği maçtan sonra hafta içi Brentford’ı mağlup etmeyi başardı. Onlar için Şampiyonlar Ligi bileti almak bu sezon için öncelikli hedef olacak. Everton ise peş peşe oynadığı Chelsea ve Tottenham gibi iki zorlu maçı beraberlikle tamamladı. Tottenham’dan puanı Keane’in son dakikada attığı harika golle aldılar. İyi mücadele etseler de bu seviyelerde peş peşe 3. maçta varlık göstermelerini beklemiyorum. Manchester United’dan 2 gol görebiliriz.

İDDAA KODU: 1027326
TAHMİN: Ev Sahibi 1,5 Gol Alt/Üst: Ev 1,5 Üst
ORAN: 1.44

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here