Ana sayfa Banko Maçlar Boluspor – Bodrumspor Maç Tahmini 07.04.2023

Boluspor – Bodrumspor Maç Tahmini 07.04.2023

Avrupada En Çok Oynanan Maçlar, Oranı Düşen Maçlar, Kesin Gelecek Garanti Maçlar, Spor Toto Tahminleri ve daha fazlası ücretsiz olarak yayında.

Boluspor – BB Bodrumspor karşılaşması 2023-04-07 20:30 tarihinde Bolu Atatürk Stadyumu stadında oynanacak. Hakemliği Oguzhan Aksu tarafından yapılacak olan karşılaşmanın sonucu heyecanla bekleniyor.

BB Bodrumspor – Boluspor Maçı Önemli İstatistikler

BB Bodrumspor – Boluspor arasında yapılan son maçta BB Bodrumspor maç sonunda 1 gol atarken, Boluspor ise 0 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. Boluspor oynadığı son maçta Adanaspor ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmada oyun (Adanaspor [0 – 3] Boluspor) olarak sonuçlanmıştı. BB Bodrumspor oynadığı son karşılaşmada Bandırmaspor ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (Bandırmaspor [0 – 4] BB Bodrumspor) olarak sonlanmıştı. Türkiye 1. Lig sıralamasında 44 puan ile 9. sırada yerini alan Boluspor bu sezonda 28 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 36 gol attı ve 35 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 12 maçı kazanırken, 8 maçta berabere kaldı ve 8 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %43. Türkiye 1. Lig sıralamasında 45 puan ile 8. sırada yerini alan BB Bodrumspor bu sezonda 28 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 43 gol attı ve 28 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 13 maçı kazanırken, 6 maçta berabere kaldı ve 9 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %46.

Boluspor – BB Bodrumspor Sakat ve Cezalı Listesi

Boluspor takımında oynayamayacakların listesi:
Hakan Bilgiç: Kırmızı Kart Cezalısı
BB Bodrumspor takımında oynayamayacakların listesi:
Erkan Değişmez: Kırmızı Kart Cezalısı

YAZARIMIZIN YORUMU:
Bodrumspor kötü gidişi Bandırma deplasmanında sonlandırdı. Bolu ise son maçında evinde Samsun’dan 5 yedi ama onun öncesinde iyiydi. Samsun’a herkes yenilebiliyor. Dolayısıyla o maç ölçü olmamalı. İki takım da play-off için kazanmak isteyecek. Zor maçta karşılıklı gol bekliyorum.

İDDAA KODU: 1010222
TAHMİN: Karşılıklı Gol Var
ORAN: 1.60

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here