Ana sayfa Banko Maçlar E. Frankfurt – Union Berlin Maç Tahmini 04.04.2023

E. Frankfurt – Union Berlin Maç Tahmini 04.04.2023

Deutsche Bank Park stadında oynanacak olan Eintracht Frankfurt – Union Berlin karşılaşması 2023-04-04 19:00 tarihinde yapılacak.

Union Berlin – Eintracht Frankfurt Maçı Önemli İstatistikler

Union Berlin – Eintracht Frankfurt arasında yapılan son maçta Union Berlin maç sonunda 2 gol atarken, Eintracht Frankfurt ise 0 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. Eintracht Frankfurt 2023-03-31 18:30 tarihinde oynadığı son maçta Bochum ile karşılaşmıştı. Bu maç (Eintracht Frankfurt [1 – 1] Bochum) olarak sonuçlanmıştı. 2023-04-01 13:30 tarihinde yapılan Union Berlin – Stuttgart karşılaşmasında maç (Union Berlin [3 – 0] Stuttgart) olarak bitmişti.

Eintracht Frankfurt – Union Berlin Sakat ve Cezalı Listesi

Eintracht Frankfurt takımındaki eksik oyuncular:
Faride Alidou: Ayak Bileğinden Sakat
Hrvoje Smolcic: Menisküs Problemi
Union Berlin takımında oynayamayacakların listesi:
Andras Schafer: Ayak Bileğinden Sakat

YAZARIMIZIN YORUMU:
Almanya’da kupa çeyrek finali tek maç üzerinden oynanıyor. Önceki turda bir alt ligden Darmstadt’ı geçen Eintracht Frankfurt son haftalarda durgun bir performans sergiliyor. Hafta sonu sahasında Bochum’la berabere kalan ev sahibinin uzun süredir maç kazanamadığını görüyoruz. Diğer tarafta Union Berlin ise üzerindeki durgunluğu son iki lig maçından galibiyet çıkararak attı. Önce bu maçtaki rakipleri Eintracht Frankfurt’u, ardından da Stuttgart’ı yenerken iyi futbol oynayarak da göz doldurdular. Frankfurt için kupanın motivasyonu farklı olacaktır. Karşılıklı goller bekliyorum.

İDDAA KODU: 1024110
TAHMİN: Karşılıklı Gol Var
ORAN: 1.74

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here