Ana sayfa Banko Maçlar Sakaryaspor – Eyüpspor Maç Tahmini 30.03.2023

Sakaryaspor – Eyüpspor Maç Tahmini 30.03.2023

2023-03-30 20:30 tarihinde oynanacak olan Sakaryaspor – Eyüpspor karşılaşması Sakarya Atatürk Stadyumu stadında oynanacak. Sakaryaspor – Eyüpspor karşılaşmasının hakemi Burak Pakkan olacak.

Eyüpspor – Sakaryaspor Maçı Önemli İstatistikler

Bu iki takım arasında yapılan son karşılaşmada ev sahipliğini yapan Eyüpspor toplamda 2 gol atarken, Sakaryaspor ise 1 gol atmıştı. Sakaryaspor oynadığı son maçta Adanaspor ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmada oyun (Adanaspor [0 – 3] Sakaryaspor) olarak sonuçlanmıştı. 2023-03-26 17:00 tarihinde yapılan Eyüpspor – Çaykur Rizespor karşılaşmasında maç (Eyüpspor [0 – 1] Çaykur Rizespor) olarak bitmişti. Türkiye 1. Lig sıralamasında 49 puan ile 5. sırada yerini alan Sakaryaspor bu sezonda 27 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 45 gol attı ve 34 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 16 maçı kazanırken, 1 maçta berabere kaldı ve 10 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %59. Türkiye 1. Lig 2. sırada yerini koruyan Eyüpspor bu sezonda ligte oynadığı 27 maçta toplamda 34 gol atarken, 19 gol yedi. 16 maçı kazanırken, 5 maçta berabere kaldı ve 6 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 59.

Sakaryaspor – Eyüpspor Sakat ve Cezalı Listesi

Sakaryaspor takımındaki eksik oyuncular:
Odise Roshi: Sarı Kart Cezalısı
Ümit Kurt: Kırmızı Kart Cezalısı
Eyüpspor için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.

YAZARIMIZIN YORUMU:
Sakaryaspor, Adanaspor’un ligden çekilmesinden dolayı maç oynamadı ve dinlenme şansı buldu. Bodrumspor karşısında kararlı bir oyun oynayan ve sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılan Sakaryaspor, ikincilik iddiasını sürdürmek istiyor. Eyüpspor’da iyi gitmeyen saha sonuçları sonrasında İbrahim Üzülmez ile yollar ayrıldı. Zafer Turan’ı takımın başına getiren Eyüpspor, bu değişikliğin oyunu olumlu yönde etkilemesini bekleyecek. Son üç deplasman maçını kazanmasına rağmen oyunu güven vermeyen Eyüpspor’un Sakarya deplasmanında gol bulma ihtimalini yüksek görüyorum. İç sahada kazanması gereken maçlarda genelde iki gol atabilen Sakaryaspor’un bu karşılaşmada taraftarının gol beklentisine karşılık vermesini bekliyorum. Tercihim karşılıklı gol var olacak.

İDDAA KODU: 998572
TAHMİN: Karşılıklı Gol Var
ORAN: 1.53

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here