Ana sayfa Banko Maçlar Rennes – Marsilya Maç Tahmini 05.03.2023

Rennes – Marsilya Maç Tahmini 05.03.2023

2023-03-05 22:45 tarihinde oynanacak olan Stade Rennais – Olympic Marseille karşılaşması Roazhon Park stadında oynanacak. Hakemliği Eric Wattellier tarafından yapılacak olan karşılaşmanın sonucu heyecanla bekleniyor.

Olympic Marseille – Stade Rennais Maçı Önemli İstatistikler

Bu iki takım arasında yapılan son karşılaşmada ev sahipliğini yapan Olympic Marseille toplamda 1 gol atarken, Stade Rennais ise 0 gol atmıştı. Stade Rennais oynadığı son maçta Nantes ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmada oyun (Nantes [0 – 1] Stade Rennais) olarak sonuçlanmıştı. Olympic Marseille 2023-03-01 20:00 tarihinde oynadığı son maçta FC Annecy ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmanın sonucu (Olympic Marseille [2 – 2] FC Annecy) olmuştu. Ligue 1 5. sırada yerini koruyan Stade Rennais bu sezonda ligte oynadığı 25 maçta toplamda 45 gol atarken, 28 gol yedi. 14 maçı kazanırken, 4 maçta berabere kaldı ve 7 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 56. Ligue 1 2. sırada yerini koruyan Olympic Marseille bu sezonda ligte oynadığı 25 maçta toplamda 48 gol atarken, 25 gol yedi. 16 maçı kazanırken, 4 maçta berabere kaldı ve 5 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 64.

Stade Rennais – Olympic Marseille Sakat ve Cezalı Listesi

Stade Rennais takımında oynayamayacakların listesi:
Martin Terrier: Ön Çapraz Bağı Yırtık
Flavien Tait: Ayak Bileğinden Sakat
Xeka: Ayak Bileğinden Sakat
Hamari Traore: Baldırından Sakat
Jeremy Doku: Şüpheli
Lorenz Assignon: Diz Sakatlığı
Olympic Marseille takımında oynayamayacakların listesi:
Amine Harit: Ön Çapraz Bağı Yırtık

EDİTÖR ANALİZİ:
Clermont ve Nantes galibiyetleriyle ligde kötü gidişi durduran Rennes, Avrupa Ligi’nde Shakhtar’a elenerek hayal kırıklığı yaratmıştı. PSG’ye kaybedip şampiyonluk yarışında büyük yara alan Marsilya, kupada Annecy maçının son saniyesinde golü bulup tur şansını penaltılara taşımasına rağmen elendi. Dört günde iki büyük hayal kırıklığı yaşadılar. Şimdi en azından ikinciliği korumak niyetindeler. Rennes içeride iyi bir takım ama Marsilya’nın reaksiyon verebileceğini düşünüyorum. Oran beklentisine göre Marsilya galibiyeti ya da kaybetmez seçeneği denenebilir.

İDDAA KODU: 996404
TAHMİN: Çifte Şans: ÇŞ X-2
ORAN: 1.26

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here