Ana sayfa Banko Maçlar AS Roma – Juventus Maç Tahmini 05.03.2023

AS Roma – Juventus Maç Tahmini 05.03.2023

Serie A AS Roma – Juventus Turin karşılaşması 2023-03-05 22:45 tarihinde oynanacak. AS Roma – Juventus Turin karşılaşmasının hakemi Fabio Maresca olacak.

Juventus Turin – AS Roma Maçı Önemli İstatistikler

Bu iki takım arasında yapılan son karşılaşmada ev sahipliğini yapan Juventus Turin toplamda 1 gol atarken, AS Roma ise 1 gol atmıştı. AS Roma oynadığı son maçta US Cremonese ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmada oyun (US Cremonese [2 – 1] AS Roma) olarak sonuçlanmıştı. 2023-02-28 19:45 tarihinde yapılan Juventus Turin – Torino FC karşılaşmasında maç (Juventus Turin [4 – 2] Torino FC) olarak bitmişti. Serie A sıralamasında 44 puan ile 5. sırada yerini alan AS Roma bu sezonda 24 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 31 gol attı ve 21 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 13 maçı kazanırken, 5 maçta berabere kaldı ve 6 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %54. Serie A 7. sırada yerini koruyan Juventus Turin bu sezonda ligte oynadığı 24 maçta toplamda 40 gol atarken, 19 gol yedi. 15 maçı kazanırken, 5 maçta berabere kaldı ve 4 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 63.

AS Roma – Juventus Turin Sakat ve Cezalı Listesi

AS Roma takımında oynayamayacakların listesi:
Ebrima Darboe: Ön Çapraz Bağı Yırtık
Juventus Turin takımında oynayamayacakların listesi:
Arkadiusz Milik: Uyluk Sakatlığı

YAZARIMIZIN YORUMU:
Serie A’da haftanın en zorlu karşılaşmalarının başında bu maç geliyor. Roma olaylı maçta deplasmanda Cremonese kaybetti ve rakibine ligdeki ilk galibiyetini aldırdı. Mourinho bu karşılaşmada sahadan atılmıştı. Maç sonunda ise hakemin Torinolu olduğunu iddia etti. O maçta yaşananlar bu maçı da etkiler mi göreceğiz. Juventus ise 15 puan cezası olmasına rağmen üst üste galibiyetlerle 7. sıraya kadar yükseldi. İlk 4 şansları zor ancak deneyeceklerini bizlere gösterdiler. Lige havlu atmadılar. Son maçta derbide 2 kere geri düşseler de Torino’yu yenmeyi başardılar. Ev sahibinde Darboe tek eksik. Konuk ekipte ise Milik ve Kaio Jorge yok. Roma evinde 4 maçtır gol yemese de Juventus’un gol bulabileceğini düşünüyorum. En az 2 gol izleyeceğimizi düşünüyorum. Alternatif olarak karşılıklı gol var da denenir.

İDDAA KODU: 996549
TAHMİN: Alt/Üst 1.5 Üst
ORAN: 1.29

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here