Ana sayfa Banko Maçlar Nantes – RC Lens Maç Tahmini 01.03.2023

Nantes – RC Lens Maç Tahmini 01.03.2023

Sitemizde her güne özel banko maçlar ve banko kuponlar bulabilirsiniz. İddaa’da kazanmak için günün bankosu seçimlerimiz sizlere yeter. Sitemizi takip ederek siz de kazancınızı arttırın. Avrupada En Çok Oynanan Maçlar, Oranı Düşen Maçlar, Kesin Gelecek Garanti Maçlar, Spor Toto Tahminleri ve daha fazlası ücretsiz olarak yayında.

Nantes – Racing Club de Lens karşılaşması 2023-03-01 20:15 tarihinde oynanacak.

Racing Club de Lens – Nantes Maçı Önemli İstatistikler

Bu iki takım arasında yapılan son karşılaşmada ev sahipliğini yapan Racing Club de Lens toplamda 3 gol atarken, Nantes ise 1 gol atmıştı. 2023-02-26 14:00 tarihinde yapılan Nantes – Stade Rennais karşılaşmasında maç (Nantes [0 – 1] Stade Rennais) olarak bitmişti. Racing Club de Lens 2023-02-25 20:00 tarihinde oynadığı son maçta Montpellier ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmanın sonucu (Montpellier [1 – 1] Racing Club de Lens) olmuştu.

Nantes – Racing Club de Lens Sakat ve Cezalı Listesi

Nantes takımında oynayamayacakların listesi:
Nicolas Pallois: Diz Sakatlığı
Charles Traore: Antrenman Eksikliği
Quentin Merlin: Adale Yırtığı
Racing Club de Lens takımında oynayamayacakların listesi:
Jimmy Cabot: Menisküs Problemi
Wesley Said: Diz Sakatlığı
Adam Buksa: Ayak Bileğinden Sakat
Alexis Claude-Maurice: Menisküs Problemi

EDİTÖR ANALİZİ:
Geçen hafta Avrupa Ligi Play-Off’larında oynayan Nantes, Juventus ile ilk maçta (1-1) berabere kalmasına rağmen diğer karşılaşmada (3-1) yenilince turnuvadan elendi. Diğer taraftan Lens, 3 kupa mücadelesinde deplasmanda oynamasına rağmen, rakiplerini elemesini bildi. Lens hocası Franck Haise, bu hafta takımını kurmak için bir takım eksikliklerle uğraşmak zorunda kalacak. Avrupa’daki son maçlarının ardından şüphesiz çok yorgun olan Nantes, Lens’e karşı koyabilir mi bilemiyorum fakat az gol bekliyorum.

İDDAA KODU: 1011492
TAHMİN: Alt/Üst 2.5 Alt
ORAN: 1.56

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here