Ana sayfa Banko Maçlar F. Düsseldorf – Braunschweig Maç Tahmini 24.02.2023

F. Düsseldorf – Braunschweig Maç Tahmini 24.02.2023

2023-02-24 20:30 tarihinde oynanacak olan Fortuna Düsseldorf – Eintracht Braunschweig karşılaşması Merkur Spiel-Arena stadında oynanacak. Fortuna Düsseldorf – Eintracht Braunschweig karşılaşmasının hakemi Sven Waschitzki olacak.

Eintracht Braunschweig – Fortuna Düsseldorf Maçı Önemli İstatistikler

Bu iki takım arasında yapılan son karşılaşmada ev sahipliğini yapan Eintracht Braunschweig toplamda 2 gol atarken, Fortuna Düsseldorf ise 2 gol atmıştı. Fortuna Düsseldorf 2023-02-18 12:00 tarihinde oynadığı son maçta Greuther Furth ile karşılaşmıştı. Bu maç (Greuther Furth [2 – 1] Fortuna Düsseldorf) olarak sonuçlanmıştı. Eintracht Braunschweig 2023-02-17 17:30 tarihinde oynadığı son maçta Holstein Kiel ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmanın sonucu (Eintracht Braunschweig [2 – 3] Holstein Kiel) olmuştu. 2. Bundesliga sıralamasında 32 puan ile 6. sırada yerini alan Fortuna Düsseldorf bu sezonda 21 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 33 gol attı ve 28 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 10 maçı kazanırken, 2 maçta berabere kaldı ve 9 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %48. 2. Bundesliga 14. sırada yerini koruyan Eintracht Braunschweig bu sezonda ligte oynadığı 21 maçta toplamda 25 gol atarken, 35 gol yedi. 5 maçı kazanırken, 6 maçta berabere kaldı ve 10 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 24.

Fortuna Düsseldorf – Eintracht Braunschweig Sakat ve Cezalı Listesi

Fortuna Düsseldorf takımındaki eksik oyuncular:
Jordy de Wijs: Kırmızı Kart Cezalısı
Dawid Kownacki: Kalçasından Sakat
Nicolas Gavory: Diz Ardı Kirişinden Sakat
Kwadwo Baah: Kas Sakatlığı
Eintracht Braunschweig takımında oynayamayacakların listesi:
Jannis Nikolaou: Sarı Kart Cezalısı
Filip Benkovic: Kalçasından Sakat
Luc Ihorst: Uyluk Sakatlığı
Brian Behrendt: Diz Ardı Kirişinden Sakat
Philipp Strompf: Kalçasından Sakat
Bryan Henning: Apandisit

YAZARIMIZIN YORUMU:
Düsseldorf inişli çıkışlı performansıyla güven vermeyen takımlardan. Sandhausen karşısındaki iyi oyunlarını Fürth mücadelesinde gösteremediler. Savunma zafiyetleri ile dikkat çektiler. Rakibe birçok pozisyon şansı verdiler. Braunschweig ise 3-0 geriye düştüğü Holstein Kiel maçında, oyuna son bölümde ortak olsa da puan çıkaramadı. Maçtan kopmamaları onlar adına tek olumlu durumdu. Düsseldorf üst sıralardan uzaklaşmak istemiyor, Braunschweig ise alt sıralardan kurtulmak istiyor. Gollere açık bir karşılaşmanın bizleri beklediğini düşünüyorum.

İDDAA KODU: 985053
TAHMİN: Toplam Gol 2,5 Üst
ORAN: 1.54

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here