Ana sayfa Banko Maçlar Getafe – Valencia Maç Tahmini 20.02.2023

Getafe – Valencia Maç Tahmini 20.02.2023

İspanya LaLiga Getafe – Valencia karşılaşması 2023-02-20 23:00 tarihinde Coliseum Alfonso Pérez stadında oynanacak. Hakemliği Mario Melero Lopez tarafından yapılacak olan karşılaşmanın sonucu heyecanla bekleniyor.

Valencia – Getafe Maçı Önemli İstatistikler

Valencia – Getafe arasında yapılan son maçta Valencia maç sonunda 5 gol atarken, Getafe ise 1 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. Getafe 2023-02-12 13:00 tarihinde oynadığı son maçta Rayo Vallecano ile karşılaşmıştı. Bu maç (Getafe [1 – 1] Rayo Vallecano) olarak sonuçlanmıştı. Valencia oynadığı son karşılaşmada Athletic de Bilbao ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (Valencia [1 – 2] Athletic de Bilbao) olarak sonlanmıştı. LaLiga 19. sırada yerini koruyan Getafe bu sezonda ligte oynadığı 21 maçta toplamda 18 gol atarken, 28 gol yedi. 4 maçı kazanırken, 7 maçta berabere kaldı ve 10 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 19. LaLiga 18. sırada yerini koruyan Valencia bu sezonda ligte oynadığı 21 maçta toplamda 26 gol atarken, 26 gol yedi. 5 maçı kazanırken, 5 maçta berabere kaldı ve 11 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 24.

Getafe – Valencia Sakat ve Cezalı Listesi

Getafe takımındaki eksik oyuncular:
Carles Alena: Kırmızı Kart Cezalısı
Luis Milla: Adale Problemi
Valencia takımındaki eksik oyuncular:
Edinson Cavani: Diz Ardı Kirişinden Sakat
Samu Castillejo: Sarı Kart Cezalısı
Thierry Correia: Antrenman Eksikliği
Nico Gonzalez: El Tarak Kemiği Kırık

YAZARIMIZIN YORUMU:
La Liga’da alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma bizleri bekliyor. Getafe son 2 haftada aldığı birer puanla biraz olsun toparlanmış görüntü veriyor. Bu süreçte Enes Ünal’da takımını sırtlayan isimlerden oldu. Vallecano karşısında oyunun belirli bölümlerinde iyilerdi. Valencia ise zor günler geçiriyor. Ligde oynadıkları son 7 maçtan yalnızca 1 puan çıkarabildiler. Bilbao karşısında üstünlüklerini koruyamadılar. Bu karşılaşmada özellikle ilk 45 dakikada her iki takımında temkinli bir oyunu tercih edeceğini düşünüyorum.

İDDAA KODU: 980678
TAHMİN: 1.Y Sonucu X
ORAN: 1.65

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here