Ana sayfa Banko Maçlar KRC Genk – Antwerp Maç Tahmini 12.02.2023

KRC Genk – Antwerp Maç Tahmini 12.02.2023

KRC Genk – Royal Antwerp FC karşılaşması 2023-02-12 15:30 tarihinde Luminus Arena stadında oynanacak. KRC Genk – Royal Antwerp FC karşılaşmasının hakemi Bram Van Driessche olacak.

KRC Genk – Royal Antwerp FC Maçı Önemli İstatistikler

KRC Genk – Royal Antwerp FC arasında yapılan son maçta KRC Genk maç sonunda 0 gol atarken, Royal Antwerp FC ise 3 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. KRC Genk oynadığı son maçta KAA Gent ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmada oyun (KAA Gent [2 – 3] KRC Genk) olarak sonuçlanmıştı. Royal Antwerp FC oynadığı son karşılaşmada Club Brugge ile oynamıştı. Bu karşılaşmada oyun (Royal Antwerp FC [0 – 0] Club Brugge) olarak sonlanmıştı. Belçika Pro Lig sıralamasında 62 puan ile 1. sırada yerini alan KRC Genk bu sezonda 24 karşılaşmada yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplamda 60 gol attı ve 22 gol yedi. Katıldığı karşılaşmalardan 20 maçı kazanırken, 2 maçta berabere kaldı ve 2 maçta ise mağlup oldu. Toplamda kazanma oranı ise %83. Belçika Pro Lig 3. sırada yerini koruyan Royal Antwerp FC bu sezonda ligte oynadığı 24 maçta toplamda 42 gol atarken, 23 gol yedi. 14 maçı kazanırken, 5 maçta berabere kaldı ve 5 maçı ise kaybetti. Oynadığı maçları kazanma oranı ise yüzde 58.

KRC Genk – Royal Antwerp FC Sakat ve Cezalı Listesi

KRC Genk takımındaki eksik oyuncular:
Luca Oyen: Ön Çapraz Bağı Yırtık
Royal Antwerp FC takımındaki eksik oyuncular:
Arbnor Muja: Omzundan sakat
Alhassan Yusuf: Adale Problemi
Calvin Stengs: Kırmızı Kart Cezalısı

EDİTÖR ANALİZİ:
Lider Genk, play off öncesinde ciddi bir avantaj yakalamış durumda. Rakibi Antwerp’e 15 puanlık bir üstünlük kurdular. Antwerp’in bu maçta kaybetmesi durumunda Şampiyonluk şansı oldukça azalacak. Konuk ekipte kanat oyuncusu Stengs cezalı. Gollü bir kapışma olasılığı yüksek. Genk saha avantajı ile 3 puana yakın duruyor. Alternatif seçimim 2,5 gol üstü.

İDDAA KODU: 969137
TAHMİN: Maç Sonucu 1
ORAN: 1.76

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here