Ana sayfa Banko Maçlar Brighton – Liverpool Maç Tahmini 29.01.2023

Brighton – Liverpool Maç Tahmini 29.01.2023

Brighton & Hove Albion FC – Liverpool karşılaşması 2023-01-29 16:30 tarihinde oynanacak. Brighton & Hove Albion FC – Liverpool karşılaşmasının hakemi David Coote olacak.

Brighton & Hove Albion FC – Liverpool Maçı Önemli İstatistikler

Brighton & Hove Albion FC – Liverpool arasında yapılan son maçta Brighton & Hove Albion FC maç sonunda 3 gol atarken, Liverpool ise 0 gol ile karşılaşmayı tamamlamıştı. 2023-01-21 15:00 tarihinde yapılan Brighton & Hove Albion FC – Leicester City FC karşılaşmasında maç (Leicester City FC [2 – 2] Brighton & Hove Albion FC) olarak bitmişti. Liverpool 2023-01-21 12:30 tarihinde oynadığı son maçta Chelsea ile karşılaşmıştı. Bu karşılaşmanın sonucu (Liverpool [0 – 0] Chelsea) olmuştu.

Brighton & Hove Albion FC – Liverpool Sakat ve Cezalı Listesi

Brighton & Hove Albion FC takımında oynayamayacakların listesi:
Facundo Buonanotte: Sırtından Sakat
Adam Lallana: Adale Problemi
Jakub Moder: Diz Sakatlığı
Levi Colwill: Adale Problemi
Liverpool takımındaki eksik oyuncular:
Fabio Carvalho: Antrenman Eksikliği
Diogo Jota: Baldırından Sakat
Arthur: Adale Problemi
Virgil Van Dijk: Diz Ardı Kirişinden Sakat
Roberto Firmino: Baldırından Sakat
Luis Diaz: Diz Sakatlığı

EDİTÖR ANALİZİ:
Brighton, ligde Arsenal karşısında aldığı mağlubiyet sonrasında oynadığı son dört maçı kaybetmedi. Bu süreçte üç maçtan galibiyetle ayrılan Brighton, FA Kupası’nda Middlesbroug karşısında 5-1’lik bir galibiyet aldı. Brighton, bu sezon kötü oynadığı maçlarda bile gol atma başarısı gösterdi. Liverpool’da ise sakatlıkların fazlalığından dolayı Klopp ideal oyun kurgusunu bulmakta zorlanıyor. Bu sezon Liverpool ile oynadığı iki maçta da üç gol atma başarısı gösteren Brighton, son dört maçın üçünde de ilk yarıda skor üretme başarısı gösterdi. Brighton’uun eksik ve formsuz Liverpool savunması karşısında ilk yarıda gol bulmasını bekliyorum.

İDDAA KODU: 989778
TAHMİN: Ev. 1.Yarı Gol 0,5 Üst
ORAN: 1.75

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here